17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Scooby-Doo! Έρχεται live-action σειρά στο Netflix

    Μπορεί η Warner Bros. να διαθέτει τη δική της streaming υπηρεσία, όμως η νέα live-action σειρά Scooby-Doo θα καταφτάσει στο… Netflix.

    Την παραγωγή θα αναλάβει ο Γκρεγκ Μπερλάντι, ο οποίος βρίσκεται πίσω από δύο άλλες τρομακτικές σειρές του Netflix: το Chilling Adventures of Sabrina και το Dead Boy Detectives. Αυτή η είδηση έγινε γνωστή από το Deadline, το οποίο ωστόσο δεν προσφέρει πολλές λεπτομέρειες πέρα από το ότι πρόκειται για έναν «επαναπροσδιορισμό» της σειράς.

    Η ομάδα Scooby-Doo υπάρχει από το 1969. Σε κάθε επεισόδιο ο Scooby και η παρέα του, αποτελούμενη από τον Φρέντι Τζόουνς, τη Δάφνη Μπλέικ, τη Βέλμα Ντίνκλι και τον Σάγκι Ρότζερς, ταξιδεύουν στον κόσμο. Κάθε μέρος που επισκέπτονται είναι στοιχειωμένο από ένα τέρας ή φάντασμα, πίσω από το οποίο κρύβεται πάντα κάποιος άνθρωπος. Η ομάδα έχει ως στόχο να διαλευκάνει το μυστήριο, βρίσκοντας ποιος είναι ο ένοχος και γιατί έχει προβεί σε αυτή την ενέργεια. Αφού γίνει η απαραίτητη έρευνα και βρεθούν αρκετά στοιχεία, στήνεται μια παγίδα με την οποία συλλαμβάνεται ο ένοχος και ξεσκεπάζεται η δολοπλοκία του.

    Σε ορισμένες εκδοχές, οι αρχική ιδέα παραλλάσσεται, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνουν νέοι ήρωες.

    Η υψηλότερου προφίλ “εισβολή” τους στη ζωντανή δράση ήταν η ταινία μεγάλου μήκους του 2002 και η συνέχειά της, και υπήρξαν πολλά reboots κινουμένων σχεδίων από την αρχική της προβολή. Το Max, το οποίο πιστεύαμε ότι θα ήταν το σπίτι οποιουδήποτε έργου Scooby-Doo, φιλοξενεί το animated spin-off της Mindy Kaling, Velma, που μόλις έκανε πρεμιέρα με τη δεύτερη σεζόν του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles