15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Scoop: Η στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή του πρίγκιπα Άντριου έρχεται στο Netflix

    Το Netflix αποκάλυψε το επίσημο trailer του Scoop, το οποίο παρουσιάζει τις ραγδαίες αντιδράσεις γυναικών για τις σχέσεις με τον Jeffrey Epstein, που οδήγησαν τελικά τον πρίγκιπα Άντριου στο “καυτό” κάθισμα του BBC για μια συνέντευξη-βόμβα.

    To ντοκιμαντέρ είναι προϊόν του δημιουργού του The Crown, Philip Martin. Το αστέρι του Scoop Billie Piper εμφανίζεται ως Sam McAlister, η Gillian Anderson παίζει ως Emily Maitlis – δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον Δούκα της Υόρκης – ο Rufus Sewell ως πρίγκιπας Andrew και άλλοι. Η επερχόμενη ταινία του Netflix αφορά δύο βρετανικά ιδρύματα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το BBC, που συνεργάζονται για να σπάσουν την ιστορία μιας ζωής.

    “Θέλω να οδηγήσω το κοινό μέσα στην εκπληκτική αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στη συνέντευξη με τον πρίγκιπα Άντριου – να πω μια ιστορία για την αναζήτηση απαντήσεων σε έναν κόσμο εικασιών και ποικίλων αναμνήσεων”, δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Netflix Tudum. “Είναι μια ταινία για την εξουσία, τα προνόμια και τις διαφορετικές προοπτικές και πώς – είτε σε λαμπερά παλάτια είτε σε αίθουσες σύνταξης υψηλής τεχνολογίας – κρίνουμε τι είναι αλήθεια”, πρόσθεσε ο νικητής των βραβείων Emmy και BAFTA.

    Δείτε το trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles