19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο αρχισχεδιαστής της HTC, Scott Croyle, αφήνει την εταιρεία

    O Scott Croyle, Senior Vice President of Design της HTC σταματάει τη συνεργασία του με την ταϊβανέζικη εταιρεία, στην οποία εργάζεται από το 2008 ως επικεφαλής στο κομμάτι της βιομηχανικής σχεδίασης. O Croyle είναι ο άνθρωπος πίσω από τη σχεδίαση κάποιων από τα πιο σημαντικά μοντέλα της εταιρείας, όπως οι νεότερες ναυαρχίδες της HTC One M7 και M8.

    Scott-Croyle-HTC

    Για τους επόμενους μήνες, o Croyle θα διατηρήσει συμβουλευτικό ρόλο στην εταιρεία, ενώ τη θέση του στο HTC Design Studio στο San Francisco θα αναλάβει ο Jonah Becker, το “δεξί” του χέρι έως τώρα.

    Παράλληλα, σε μία κίνηση που μοιάζει να σχετίζεται με την αποχώρηση του Scott Croyle, η HTC προάγει τον Drew Bamford, υπεύθυνο για το Sense UI σε επικεφαλής του τμήματος software και services, που θα αναφέρεται απευθείας στον CEO, Peter Chou.

    Αλλαγές για την ταϊβανέζικη εταιρεία και αυτό που αναμένουμε να δούμε είναι πόσο η αποχώρηση του Croyle θα έχει τα “σημάδια” της στην επόμενη ναυαρχίδα της HTC. Μέχρι τότε έχουμε καιρό, βέβαια, καθώς το HTC One M8 είναι ακόμη “φρέσκο” στην αγορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles