20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σε αυτά τα χρώματα θα κυκλοφορήσει το iPhone 16 Pro

    Μια νέα φήμη κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου, που υποστηρίζει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 16 Pro (και πιθανώς το iPhone 16 Pro Max) στις νέες αποχρώσεις Space Black και Rose. Αυτές θα προσφέρονται πέραν του κλασικού λευκού και του γκρι.

    Έτσι, η επιλογή Blue Titanium που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή για το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max θα καταργηθεί στην επόμενη γενιά συσκευών. Το Space Black φέρεται να είναι παρόμοιο με το χρώμα του iPhone 14 Pro με την ίδια ονομασία, και θα αντικαταστήσει το Black Titanium. Αυτό που ονομάζεται τώρα Natural Titanium θα είναι το “γκρι” χρώμα που φαίνεται παραπάνω, και το White Titanium επίσης θα επιστρέψει, αλλά θα είναι περισσότερο ένα “ασημί λευκό”, πιθανώς παρόμοιο με το ασημί χρώμα του iPhone 14 Pro.

    Η πηγή αυτών των ισχυρισμών αποδείκτηκε ακριβής σχετικά με την κυκλοφορία του μωβ iPhone 14 Pro στο παρελθόν, κάτι που φυσικά δεν καθιστά αυτόματα ακριβείς αυτές τις προβλέψεις. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε εάν επιβεβαιωθούν με την πάροδο του χρόνου από άλλες φήμες και διαρροές.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles