13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σε δημοπρασία ιστορικό εξώφυλλο του «Batman: The Dark Knight Returns»

    Οι fans του Batman θα μπορέσουν να πάρουν μια μικρή γεύση από την ιστορία που συνοδεύει το συγκεκριμένο ήρωα, καθώς η Heritage Auctions ανακοίνωσε ότι το αυθεντικό εξώφυλλο του graphic novel «Batman: The Dark Knight Returns» της DC Comics του 1986, πωλείται σε δημοπρασία.

    Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι με εκτιμώμενη τιμή τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Η μίνι σειρά τεσσάρων τευχών, γραμμένη από τον Φρανκ Μίλερ θεωρείται ότι μετέτρεψε την ιστορία του Batman από ανάλαφρη παιδική σε πιο εξελιγμένη και δυσοίωνη μορφή αφήγησης. Το εξώφυλλο είναι συνδημιουργία του Μίλερ και της πρώην συζύγου του Λιν Βάρλεϊ, η οποία είχε αναλάβει τον χρωματισμό των τευχών και παρέμενε στην κατοχή έως το 2013, όταν το πούλησε. Απεικονίζει μια σιλουέτα του Batman στον ουρανό με έναν κεραυνό να χτυπά πίσω του. «Αυτό ήταν πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου» δήλωσε ο Μίλερ για το εξώφυλλο.

    Η δημοπρασία Comics & Comic Art Signature του οίκου Heritage Auctions διοργανώνεται στις 16-19 Ιουνίου και η υποβολή προσφορών θα αρχίσει αργότερα αυτόν τον μήνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Πωλήθηκε για 1,38 εκατ. δολάρια το NFT «Living Architecture: Casa Batlló» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles