20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Σε δημοπρασία το γάντι του Freddy Krueger

    Περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από γνωστές ταινίες – συμπεριλαμβανομένων θρίλερ και κλασικών ταινιών επιστημονικής φαντασίας – θα δημοπρατηθούν από τον οίκο δημοπρασιών Propstore στις 9-12 Νοεμβρίου. Το πιο… διάσημο αντικείμενο που θα δημοπρατηθεί είναι το γάντι του Freddy Krueger από τη σειρά ταινιών τρόμου “A Nightmare on Elm Street”. Σύμφωνα με τον Guardian, το γάντι με το ξυράφι που φορούσε ο ηθοποιός Robert England στις ταινίες του Freddy Krueger αναμένεται να πωληθεί περίπου 400.000 λίρες. Μαζί με το γάντι θα είναι η μάσκα και ένα πρωτότυπο σκίτσο του αντικειμένου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των αναμνηστικών που δημοπρατούνται είναι αντικείμενα από τις ταινίες “The Shining”, “1986’s Aliens (Aliens: The Return” και “Sweeney Todd” (The Killer Barber of Flynn Street). Ένα ασπρόμαυρο δερμάτινο μπουφάν που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο μουσικό βίντεο του «Street» για μια διαφήμιση αναψυκτικών αναμένεται να πουληθεί 400.000 λίρες. Μια αφίσα του Robert McGuinness για την ταινία James Bond Thunderball έχει εκτιμώμενη τιμή πώλησης  160.000 λίρες. Η Propstore εκτιμά ότι συνολικά 12 εκατομμύρια λίρες αναμένεται να συγκεντρωθούν στη δημοπρασία.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles