15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Σε ετοιμότητα το Facebook! Προσέλαβε το δικηγόρο της Britney Spears

    Ο Mathew Rosengart, ο δικηγόρος που έγινε γνωστός κυρίως από την υπόθεση “κηδεμονίας” της Britney Spears προσελήφθει από το Facebook, σύμφωνα με την Deadline. Ο λόγος αφορά ένα επερχόμενο τηλεοπτικό show με θέμα τον “κολοσσό” των social media αλλά και όλα τα σκάνδαλα που έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα.

    Αποκαλύψεις στο βιβλίο “An Ugly Truth”

    Η σειρά θα ονομάζεται “Doomsday Machine” και βασίζεται στο βιβλίο “An Ugly Truth”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, περιλαμβάνοντας λεπτομέρειες σχετικά με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και την εμπλοκή του Facebook στις ρώσικες εκλογές το 2016.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Claire Foy θα υποδυθεί την COO της εταιρείας Sheryl Sandberg και η παραγωγή θα καλύψει την τελευταία πενταετία του Facebook, περιλαμβάνοντας τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τις τοξικές επιπτώσεις που έχει το Instagram στα νέα κορίτσια.

    Όπως φαίνεται το Facebook έχει αρκετούς λόγους πλέον να ανησυχεί και ο μεγαλύτερος σίγουρα δεν είναι το βιβλίο “An Ugly Truth”, αφού έγγραφα “καίνε” ήδη την εταιρεία.

    Ο δικηγόρος Mathew Rosengart πάντως έστειλε μία επιστολή στον CEO της εταιρείας παραγωγής Anonymous Content, Dawn Olmstead, απειλώντας με νομικά μέτρα αν εμφανιστούν στη σειρά ψευδείς δηλώσεις ή υπερβολές σχετικές με το Facebook.

    Διαβάστε επίσης:

    “Συναγερμός” για malware και scams που συνδέονται με το Squid Game

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles