23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Sea of Thieves: Έσπασε το “φράγμα” των 25 εκατ. παικτών

    Το Sea of Thieves κυκλοφόρησε πριν από 3 χρόνια και κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που “οργώνει” τις θάλασσες. Ο executive producer Joe Neate ανέφερε ότι το δημοφιλές game πρόσφατα ξεπέρασε τα 25 εκατ. παίκτες και, χωρίς αμφιβολία, οι νέες αναβαθμίσεις συνέβαλαν σε αυτό.

    Free gold μέχρι τις 26 Οκτωβρίου

    Ο Neate μάλιστα δημοσίευσε μια λίστα με τις πιο πρόσφατες προσθήκες, αλλά η σημαντικότερη πληροφορία αφορά το free χρυσάφι! Αν σκοπεύεις να αρμενίσεις στους ωκεανούς μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, θα λάβεις 25.000 gold και 25 doubloons. Τα δώρα αυτά είναι για όλους. Όμως ένας τυχερός παίκτης θα λάβει 25 εκατ. σε χρυσό, γεγονός που το καθιστά αρκετά πλούσιο στο περιβάλλον του Sea of Thieves.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου το Ghostbusters: Afterlife-Δείτε το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε από τη Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles