19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Season 4 του The Strain θα είναι και η τελευταία

    Αυτά δεν είναι καλά νέα… Οι Nick Grad και Eric Schrier, διευθυντές προγράμματος σε FX Networks και FX Productions, ανακοίνωσαν πως η 4η σεζόν της σειράς που αναμένεται το καλοκαίρι του 2017 θα είναι και η τελευταία που θα δούμε από το The Strain“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Carlton Cuse, Guillermo del Toro, Chuck Hogan και τη δημιουργική τους ομάδα όπως και το φανταστικό τους καστ για τις τρεις υπέροχες σεζόν του The Strain” θα πει ο Grad. “Αν και είμαστε στεναχωρημένοι που θα πρέπει να το δούμε να τελειώνει, θα υποστηρίξουμε με όλη μας την προσπάθεια το πως θα σχεδιάσουν τη δραματική ολοκλήρωση της τέταρτης σεζόν”. 

    the-strain

    “Το αρχικό μας πλάνο ήταν να κρατήσει η σειρά τρία χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε να λέμε την ιστορία, αυτό μεγάλωσε με σκοπό να διαρκέσει παραπάνω. Αφού τελειώσαμε να γράφουμε την τρίτη σεζόν, ο Guillermo, o Chuck και εγώ κοιτάξαμε την ιστορία που είχε απομείνει να πούμε και αισθανθήκαμε πως το καλύτερο θα ήταν να το κάνουμε σε μία ακόμη σεζόν”, θα πει ο Cuse. Μπορεί να στεναχωρούν πολύ κόσμο τα νέα, ωστόσο τους αξίζει ένα μπράβο που δεν αποφάσισαν να βαφτίσουν “αξιόλογο υλικό” το κείμενο πέντε σελίδων και να γυρίσουν τρεις ακόμα σεζόν. Θέλουν να τελειώσουν την σειρά με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να έχουν τραβήξουν το story από τα μαλλιά, κάτι που έχουν κάνει ελάχιστοι στο παρελθόν.
    Αυτό το καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη η τρίτη σεζόν της σειράς, με τη Νέα Υόρκη να έχει μετατραπεί σ’ ένα κανονικό πεδίο μάχης, με τους strigoi να κάνουν την κατάσταση εφιαλτική και τον Master να φαντάζει ανίκητος. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα προβληθεί το επεισόδιο “The Battle of Central Park”.

    https://www.youtube.com/watch?v=Af1milRiFuQ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles