19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμοι να μοιραστείτε τα μυστικά σας μέσω του Secret app και της νέας του Android εφαρμογής;

    Το Secret πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ανώνυμα οτιδήποτε θέλουν μεταξύ των φίλων τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του σκαναρίσματος που κάνει η εφαρμογή στη τηλεφωνική λίστα επαφών του χρήστη, ώστε να βρει άλλους χρήστες που έχουν εγγραφεί σε αυτή και να τους δείξει τις δημοσιεύσεις του χρήστη. Υπενθυμίζω, όλα γίνονται ανώνυμα.

    secret app android

    Το Secret ξεκίνησε μόλις πριν από 4 μήνες σε iOS και σε Αμερική, φτάνοντας σήμερα να κυκλοφορεί και σε Android, σε όλο τον κόσμο! Περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο, ο ανταγωνιστής Whisper αποφάσισε να κάνει redesign στην iOS εφαρμογή του.

    Με το λανσάρισμα της, η Android εφαρμογή του Secret διαθέτει μία λειτουργία την οποία επιθυμούσαν οι χρήστες της iOS εφαρμογής. Πρόκειται για το διαχωρισμό μεταξύ των δημοσιεύσεων των φίλων (και φίλων φίλων) και μεταξύ των δημοσιεύσεων εκτός δικτύου επαφών του χρήστη.

    secret app icebreakers

    Στις υπόλοιπες νέες λειτουργίες, οι οποίες ισχύουν και για τις δύο εκδόσεις της εφαρμογής, έχουμε τον αριθμό των φίλων ενός χρήστη και τους «Icebreakers». Πλέον, ο χρήστης θα γνωρίζει πόσες από τις επαφές του βρίσκονται στο Secret, χωρίς να γνωρίζει ποιες από αυτές. Επίσης, όσον αφορά τη δεύτερη λειτουργία, κάποια από τα μέλη της ομάδας του Secret θα δημοσιεύουν ερωτήσεις σε όλους τους χρήστες, οι οποίοι στη συνέχεια θα μπορούν είτε να απαντήσουν σε μια ερώτηση που τους γίνεται ή να κοινοποιήσουν την ίδια ερώτηση στους φίλους τους.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles