17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2 και ο καθαρισμός του σπιτιού γίνεται… high-tech!

     Από τις 25 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί επίσης η νέα σειρά Xiaomi Robot Vacuum Mop 2, οι ειδικοί στον καθαρισμό των δαπέδων σας. Η νέα σειρά αποτελείται από τις Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro και Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

    Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

    Με 4000Ρa ισχύ αναρρόφησης για βαθύτερο καθαρισμό, καμία σκόνη και κανένα σκουπιδάκι δεν αποτελεί πρόκληση, ενώ με το σύστημα χαρτογράφησης του χώρου με laser και S-cross 3D τεχνολογία αποφυγής εμποδίων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra θα καθαρίσει το χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Η συγκεκριμένη έκδοση συνδιάζεται με το Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ulta Auto-Empty Station, το οποίο συλλέγει αυτόματα τα απορρίμματα και αδειάζει τον κάδο της σκούπας εντός 10 δευτερολέπτων.  Χάρη στη μεγάλη σακούλα των 4 λίτρων, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra δεν χρειάζεται συχνό άδειασμα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι ο χώρος σας είναι πάντα καθαρός.

    Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

    H Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, με τον κλασικό σχεδιασμό παρέχει υψηλής συχνότητας σφουγγάρισμα, με 10.000 δονήσεις ανά λεπτό, σε συνδιασμό με άψογο σκούπισμα χάρη στη δύναμη αναρρόφησης των 3000Pa. Εξοπλισμένη με μπαταρία 5200mAh, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι ικανή να καθαρίσει ένα χώρο 180 τετραγωνικών με μια μόνο φόρτιση.

    Με σύστημα χαρτογράφησης πολλαπλών ορόφων, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro είναι ιδανική για πολυεπίπεδους χώρους.

    Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

    Εξοπλισμένη με γυροσκόπιο και κάμερα αναγνώρισης του χώρου, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite πλοηγείται εντός του χώρου και σχεδιάζει από μόνη της την πιο αποδοτική πορεία για το σκούπισμα και σφουγγάρισμα του χώρου σας. Με μόλις 8.2 εκ ύψος, η νέα Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite χωράει να καθαρίσει κάτω από τα περισσότερα έπιπλα ώστε να μη ταλαιπωρείστε με τα δύσκολα σημεία.

    Με ειδικούς αποσπώμενους κάδους νερού και σκόνης μεγάλης χωρητικότητας, τρία προγράμματα καθαρισμού και 4 επίπεδα αναρρόφησης, η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite προσφέρει μέγιστη αποδοτικότητα χρήσης σε ένα υπέροχο πακέτο.

    Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2

    Η Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 χρησιμοποιεί τεχνολογία vSLAM για τη χαρτογράφηση του χώρου σε πραγματικό χρόνο και τον υπολογισμό της βέλτιστης διαδρομής καθαρισμού του. Με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή νερού και λειτουργία σκουπίσματος, σφουγγαρίσματος ή και των δυο ταυτόχρονα, αποτελεί τον τέλειο βοηθό στο καθάρισμα.

    Όλα τα μέλη της νέας σειράς Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 συνδέονται με την εφαρμογή Mi Home για εύκολο χειρισμό από απόσταση και επίβλεψη της λειτουργίας τους εντός του χώρου.

    Διάθεση σειράς Mi Robot VacuumMop 2

    Η νέα σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Φεβρουαρίου. Μέχρι τις 13 Μαρτίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε ειδικές τιμές early bird.

    • H Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €299 αντί των €399
    • H Mi Robot Vacuum-Mop 2 θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €399 αντί των €499
    • H Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €499 αντί των €599
    • H Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra – θα είναι διαθέσιμη στη τιμή των €599 αντί των €699
    • Το Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station θα είναι διαθέσιμο στη τιμή των €249 αντί των €299
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles