17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εκατοντάδες χιλιάδες οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ για το HTC One!

    Θερμή υποδοχή στο HTC One επιφύλαξαν οι Αμερικανοί, αφού οι προπαραγγελίες έχουν φτάσει τις αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες από πελάτες που ανυπομονούν να το αποκτήσουν! Ο Jason Mackenzie, President of Global Sales and Marketing της HTC, επιβεβαίωσε ότι οι πρώτες εντυπώσεις και η ανταπόκριση του κοινού στο HTC One ήταν “φανταστική“, ενώ πρόσθεσε ότι η εταιρεία του, για να κατασκευάσει ένα HTC One, χρειάζεται περίπου 4 ώρες (220 λεπτά για την ακρίβεια).

    Αυτή την περίοδο είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης και ισχυρότερης υποδοχής που έχουμε παρατηρήσει για κάποιο smartphone που έχουμε σχεδιάσει, με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ να έχουν προπαραγγείλει το νέο HTC One” δήλωσε ο κος. Mackenzie. Στην συνέχεια απολογήθηκε για την καθυστέρηση στην κυκλοφορία του, εξαιτίας ορισμένων προβλημάτων που προέκυψαν από την έλλειψη κάποιων εξαρτημάτων που αφορούν στην UltraPixel κάμερα. “Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση αυτή και είμαστε βέβαιοι ότι θα διαπιστώσετε ότι το νέο HTC One αξίζει την αναμονή“, πρόσθεσε ο Mackenzie.

    Η εταιρεία με πρόσφατο δελτίο τύπου ξεκαθάρισε ότι: “Η διάθεση του νέου HTC One θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ταϊβάν την επόμενη εβδομάδα, και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τις περισσότερες χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού πριν από το τέλος του Απριλίου

    HTCOne

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles