16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Shazam: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων

    Το δημοφιλές εργαλείο “ανακάλυψης” μουσικής, το Shazam, έγινε 20 χρονών και η ιδιοκτήτρια του app, η Apple, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια λίστα με τα πιο Shazamed τραγούδια της κάθε χρονιάς. Όπως ήταν αναμενόμενο, καλλιτέχνες όπως οι Adele, Ed Sheeran, Train, Gnarls Barkley και Black Eyes Peas κατέχουν κεντρική θέση ανάμεσα στα 20 τραγούδια που είδαν το “φως” της δημοσιότητας, αφού οι επιτυχίες τους σημάδεψαν τη μουσική σκηνή των τελευταίων δεκαετιών.

    Προφανώς, εκατομμύρια χρήστες ανά τον πλανήτη θέλουν να γνωρίζουν ποιος είναι ο τραγουδιστής πίσω από επιτυχίες όπως το Rolling in the Deep και το Shape Of You. Παρόλα αυτά, το πιο δημοφιλές τραγούδι στις αναζητήσεις τα 20 τελευταία χρόνια ήταν το Dance Monkey από Tones and I, το οποίο έψαξαν 41 εκατομμύρια φορές.

    Ο καλλιτέχνης που βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων είναι ο Drake, ξεπερνώντας τα 350 εκατ., τη στιγμή που φέτος ξεχωρίζει η διασκευή από την Kate Bush του Running Up The Hill.

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα Shazam Hits εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Κλέβει την παράσταση η Galadriel στο νέο trailer του “The Lord of the Rings: The Rings of Power” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles