18 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Shazam! Η Οργή Των Θεών: Από τις 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους

    H New Line Cinema παρουσιάζει την ταινία “SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” συνεχίζοντας την ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος, χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη “SHAZAM”, μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, τον Shazam.

    Τα αστέρια της ταινίας “SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” επιστρέφουν με τους ηθοποιούς Ζάκαρι Λίβαϊ (“Thor: Ragnarok”) στο ρόλο του Shazam, Άσερ Έιντζελ (“Andi Mack”) στο ρόλο του Μπίλι Μπάτσον, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ (“ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2”) στο ρόλο του Φρέντι Φρίμαν, Άνταμ Μπρόντι (“Πολλά Υποσχόμενη Γυναίκα”) στο ρόλο του σούπερ ήρωα Φρέντι, Ρος Μπάτλερ (“Η Ράια και ο τελευταίος δράκος”) στο ρόλο του σούπερ ήρωα Γιουτζίν, Μέγκαν Γκουντ (“Day Shift”) στο ρόλο της σούπερ ηρωίδας Ντάρλα, Ντ. Τζ. Κοτρόνα (“G.I. Joe: Αντίποινα”) στο ρόλο του σούπερ ήρωα Πέδρο, Γκρέις Φάλτον (“Annabelle: Creation”) στο ρόλο της Μαίρη Μπρόμφιλντ/ σούπερ ηρωίδας Μαίρη, Φέιθ Χέρμαν (“Αυτοί Είμαστε”) στο ρόλο της Ντάρλα Ντάντλεϊ, Ίαν Τσεν (“Ένας αληθινός φίλος”) στο ρόλο του Γιουτζίν Τσόι, Τζόβαν Άρμαντ (“Second Chances”) στο ρόλο του Πέδρο Πένα, Μάρτα Μίλανς (“White Lines”) στο ρόλο της Ρόζα Βάσκεζ, Κούπερ Άντριους (“The Walking Dead”) στο ρόλο του Βίκτορ Βάσκεζ, και Ντζιμόν Χούνσου (“Ένα ήσυχο μέρος 2”) στο ρόλο του Μάγου.

    Τις δυνάμεις τους με το καστ ενώνουν οι Ρέιτσελ Ζέγκλερ (“West Side Story”), Λούσι Λιου (σειρά ταινιών “ Κουνγκ φου πάντα”) και Έλεν Μίρεν (“Μαχητές των δρόμων 9”).

    Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ (“Shazam!”, “Annabelle: Creation”) υπογράφει την σκηνοθεσία της ταινίας και ο Πίτερ Σάφραν (“Aquaman”, “Ομάδα Αυτοκτονίας”) την παραγωγή της. Οι Χένρι Γκέιντεν (“Shazam!”, “Κάποιος μπήκε στο σπίτι σου”) και Κρις Μόργκαν (“Fast & Furious: Hobbs & Shaw”, “ Μαχητές των δρόμων 8”) υπογράφουν το σενάριο, το οποίο βασίζεται στους χαρακτήρες του σύμπαντος της DC, Shazam!, που δημιούργησαν οι Μπιλ Πάρκερ και Σ.Σ. Μπεκ. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβαν οι Γουόλτερ Χαμάντα, Άνταμ Σλάγκμαν, Ρίτσαρντ Μπρένερ, Ντέιβ Νιούσταντερ, Βικτόρια Παλμέρι, Μάρκους Βισκίντι και Τζέοφ Τζονς.

    Η ομάδα πίσω από τις κάμερες αποτελείται από τον διευθυντή φωτογραφίας Γκιούλα Πάντος (σειρά ταινιών “Jumanji”), τον σχεδιαστή παραγωγής Πολ Κέρμπι (“Η Παλιά Φρουρά”, “ Τζέισον Μπορν”) και τον μοντέρ Μισέλ Αλέρ (“Shazam!”, “Η Καλόγρια”. Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Σίζον Κεντ (“Η DC ΛΕΓΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ”, “Η οικογένεια Άνταμς 2”), ενώ τη μουσική υπογράφει ο Κριστόφ Μπεκ (“Free Guy”, “Ψυχρά και Ανάποδα 2”. Την επιμέλεια των ψηφιακών εφέ έχουν οι Μπρους Τζόουνς (“Aquaman”, “ΤΟ ΑΥΤΟ”) και Ρέιμοντ Τσεν (“Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης”, “ Meg: Ο κυρίαρχος του βυθού”). Η Λουίζ Μίνγκενμπαχ είναι η σχεδιάστρια των κοστουμιών (“Jumanji: Η επόμενη πίστα”, “ Γκοτζίλα II: Ο βασιλιάς των τεράτων”).

    Η New Line Cinema παρουσιάζει μία παραγωγή του Πίτερ Σάφραν, την ταινία του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ, “SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει 16 Μαρτίου 2023 στους κινηματογράφους.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles