11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κάνε πλάκα στους φίλους σου αλλάζοντας κείμενο και φωτογραφίες σε sites

    Το Shrturl είναι ένα site το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν διάφορα άλλα sites, αλλάζοντας το περιεχόμενο τους και διαμοιράζοντας το τελικό αποτέλεσμα μέσω συνδέσμου σε φίλους.

    shrturl

    Αφού δώσετε το σύνδεσμο από το site το οποίο θέλετε να επεξεργαστείτε και πατήσετε την επιλογή «Edit», θα μεταφερθείτε στο site το οποίο επιλέξατε. Εκεί, μπορείτε να κάνετε κλικ σε εικόνες για να θέσετε τις δικές σας στη θέση τους, καθώς επίσης και κλικ σε κείμενο για να διαγράψετε το υπάρχον και στη θέση του να γράψετε το δικό σας κείμενο. Δε μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον περιεχόμενο, μονάχα να επεξεργαστείτε.

    Στη συνέχεια, πατώντας την επιλογή «Save & finish» το Shrturl αποθηκεύει το αποτέλεσμα και δημιουργεί δύο συνδέσμους σε σμίκρυνση, έναν από το ίδιο το site και έναν με bitly, ο δεύτερος έτσι ώστε να μην κινήσετε πολλές υποψίες σε εκείνους που τον στείλετε. Η αποθήκευση των αλλαγών διαρκεί 48 ώρες.

    Επισκεφθείτε ειδησεογραφικά ή άλλα sites, επεξεργαστείτε κείμενο και εικόνες, και κάντε πλάκα στους φίλους σας με το τελικό αποτέλεσμα!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles