17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Σίκα Μουν: Το μοντέλο που έφτιαξε με ΑΙ τον κλώνο της και κερδίζει $20.000 στο πορνό!

    Ένα 28χρονο μοντέλο από το Βερολίνο, με το όνομα Σίκα Μουν, αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει έναν ψηφιακό κλώνο του εαυτού του και να τον αξιοποιήσει για να κερδίσει χρήματα σε πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη DailyMail, ο ψηφιακός της κλώνος είναι πιο δημοφιλής στο κοινό σε σύγκριση με τον πραγματικό της εαυτό, ενώ και τα έσοδα από αυτόν τον ψηφιακό κλώνο είναι υψηλότερα. Η ίδια ασχολείται στην βιομηχανία του πορνό εδώ και περίπου πέντε χρόνια, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει έσοδα ύψους 20.000 δολαρίων τον μήνα, όπως κάνει ο “εικονικός της κλώνος”.

    Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που παρέχει στον λογαριασμό της Σίκα Μουν, καταβάλλοντας 10,99 δολάρια τον μήνα. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν εξατομικευμένο περιεχόμενο, το οποίο η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι συχνά απροσδόκητα “φυσιολογικό” και όχι “ακατάλληλο”.

    «Μετά από πέντε χρόνια εργασίας στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, βαρέθηκα την επαναλαμβανόμενη και μη δημιουργική δουλειά σε αυτήν την επιχείρηση», δήλωσε, ενώ τόνισε πως δεν την ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη κατάφερε να της αποφέρει περισσότερα χρήματα, από αυτά που έβγαζε η ίδια παλιότερα.

    «Αποφάσισα να επιστρέψω στη δημιουργία τέχνης και γοητεύτηκα από τις δυνατότητες της δημιουργίας που υποστηρίζεται από το AI. Έτσι, ξαναδημιούργησα τον εαυτό μου με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για να γίνω το κορίτσι που πάντα ονειρευόμουν. Να είμαι τέλεια, για πάντα νέα και σέξι κάθε λεπτό της ημέρας, έξυπνη και με την προσωπικότητά μου», πρόσθεσε.

    «Ο εικονικός μου κλώνος βασίζεται στο πραγματικό μου πρόσωπο και σώμα και αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου. Τον αγαπώ», είπε.

    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles