20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    SIKURPhone @MWC 2018: Το πρώτο smartphone με cryptocurrency wallet

    Η Sikur, μία βραζιλιάνικη εταιρεία με έμφαση στο κομμάτι της ασφάλειας (μας είχε παρουσιάσει παλαιότερα το GranitePhone σε συνεργασία με την Archos), παρουσιάζει στο MWC 2018, το SIKURPhone, με την υπόσχεση ότι είναι μία συσκευή που αντέχει στο hacking και μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια τα κρυπτονομίσματά σας.

    SIKURPhone2

    Η συσκευή θα είναι από σήμερα διαθέσιμη για προπαραγγελία με κόστος 799 δολάρια, με την εταιρεία να πιστεύει ότι θα είναι έτοιμη για τις παραδόσεις τον Αύγουστο.

    Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι, το SIKURPhone υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές hacking για δύο μήνες, με τους hackers να αποτυγχάνουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία της συσκευής.

    Πρόκειται για ένα μοντέλο με οθόνη 5,5 ιντσών Full HD με προστασία Gorilla Glass, MediaTek processor, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 13+5MP και μπαταρία 2.800mAh. Διαθέτει ακόμη πιστοποίηση ελέγχου ταυτότητας μέσω αισθητήρα αποτυπωμάτων, για τον οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανάκτηση προσωπικών δεδομένων αν η συσκευή χαθεί ή ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

    SIKURPhone

    Τρέχει ένα fork του Android και όλες οι εφαρμογές τρίτων πρέπει να ελεγχθούν και να εγκριθούν από την εταιρεία, προτού διατεθούν σε ένα επερχόμενο κατάστημα εφαρμογών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles