19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Silic. Ήρθε το αδιάβροχο και αλέκιαστο μπλουζάκι

    Αυτό είναι το μπλουζάκι που σχεδίασε ο νεαρός επιχειρηματίας Aamir Patel και δεν μπορεί να λεκιαστεί με τίποτα, ακόμη κι αν ρίξετε πάνω του ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (κρίμα το κρασί, αλλά εν πάσει περιπτώσει). Πρόκειται για το Silic, με ενσωματωμένη υπερυδρόφοβη νανοτεχνολογία, η οποία χρησιμοποιεί μικροσκοπικές δοκιμές, ώστε να απωθεί το νερό και άλλα υγρά σχηματίζοντας ένα στρώμα αέρα ανάμεσα στο ύφασμα και στα μόρια του υγρού.

    Silic

    Το Silic παίρνει το όνομά του από τα δισεκατομμύρια σωματίδια διοξειδίου του πυριτίου στο στρώμα του υφάσματος. Ακόμη κι όταν ιδρώσετε, φορώντας το, το υγρό θα εξατμιστεί στην ατμόσφαιρα και όχι μέσα στο ύφασμα. Για το σχεδιασμό του t-shirt, ο Patel έχει συνεργαστεί με έναν πρώην σχεδιαστή του οίκου Vera Wang.

    Η σύγκριση με το NeverWet, ένα σπρέι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα ή αντικείμενα κάνοντάς τα αδιάβροχα είναι αναπόφευκτη, ωστόσο οι υπεύθυνοι δημιουργίας του Silic στην καμπάνια τους στο Kickstarter κατηγορούν το NeverWet ότι περιέχει καρκινογόνα χημικά.

    Επιτυχημένη η εκστρατεία για το Silic στο Kickstarter

    Το Silic είχε ένα άκρως επιτυχημένο λανσάρισμα στο Kickstarter που ξεπέρασε κατά πολύ το στόχο χρηματοδότησης που είχε βάλει. Οι παραγγελίες γι’ αυτό θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται το Μάιο ενώ θα διατεθεί προς πώληση και σε εμπορικά καταστήματα.

    Δείτε το video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles