16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σημαντικά βραβεία για τις ΗΒΟ και ΗΒΟ ΜΑΧ στα BAFTA

    Το “Succession” κατέκτησε στην 75η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) τα βραβεία Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Κίραν Κάλκιν και Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Σάρα Σνουκ.

    Δύο βραβεία για τον πρώτο του κύκλο απέσπασε το απολαυστικό “The White Lotus” με τους Μάρεϊ Μπάρτλετ και Τζένιφερ Κούλιτζ να κερδίζουν τα βραβεία Β’ Ρόλων για μίνι σειρά, αλλά και το συγκλονιστικό “Mare of Easttown”, το κατέκτησε το βραβείο για την καλύτερη Μίνι σειρά, ενώ απέσπασε και το βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας για την Κέιτ Γουίνσλετ στην κατηγορία των μίνι σειρών.

    Το “Mare of Easttown” που ξύνει τις πληγές μιας επαρχιακής πόλης, η οποία αναζητάει ένοχους και δαίμονες, ετοιμάζεται από την ΗΒΟ για τον δεύτερο κύκλο του. Το ίδιο και το “The White Lotus” που θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του «ευρύχωρου» resort.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles