11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Κύπρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COST

    Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Κύπρος στη 1η Ανοικτή Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για Δημιουργία Νέων Δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COST για το έτος 2018, καθώς συμμετέχει στη συγγραφική ομάδα 9 Προτάσεων από τις συνολικά 40 Προτάσεις που έχουν εγκριθεί.

    Το Πρόγραμμα COST προωθεί τη δημιουργία πλαισίου συνεργασίας ερευνητών και ειδικών επιστημόνων στον τομέα της επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτεί τα έξοδα συντονισμού και διαχείρισης Δικτύων, στα οποία συμμετέχουν  ερευνητές που υλοποιούν στη χώρα τους ερευνητική εργασία σε όμοιο αντικείμενο.

    Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή σε μια από τις υφιστάμενες ή νέες Δράσεις του COST, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας που λειτουργεί ως το Εθνικό Γραφείο για προώθηση του Προγράμματος COST. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερευνητές που απασχολούνται στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα στην Κύπρο σε μόνιμη βάση και εκπονούν κατά τη στιγμή υποβολής της αίτησης ερευνητικές δραστηριότητες σε θέματα συναφή με το αντικείμενο της συγκεκριμένης Δράσης.

    Κατάλογος των νέων εγκεκριμένων Δράσεων του Προγράμματος COST καθώς και περιγραφή των σχετικών Μνημονίων Συναντίληψης των Δράσεων είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Προγράμματος COST.

    Σημειώνεται επίσης ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες καθώς και το Έντυπο αίτησης για συμμετοχή σε υφιστάμενη Δράση του Προγράμματος βρίσκονται διαθέσιμες στον ιστοχώρο του ΙΠΕ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles