18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Σημαντική η συνεισφορά της AMAZE AE στην ανάδειξη της φετινής νικήτριας του The Voice

    Το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο 7ος κύκλος του The Voice Greece και μέσω της ψηφοφορίας που υλοποίησε για ακόμη μια χρονιά η Amaze AE, αναδείχτηκε ως μεγάλη νικήτρια η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, κερδίζοντας το χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI.

    Η Amaze AE, η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών SMS και Audiotext στην Ελλάδα, στάθηκε στο πλευρό του μουσικού reality καθ’ όλη τη διάρκεια των live shows, εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή και έγκυρη καταμέτρηση της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Το αποκορύφωμα ήταν η νύχτα του τελικού, όταν η πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσης έφτασε 13,8% στο δυναμικό κοινό και 16,9% στο γενικό σύνολο του κοινού. Παρά το μεγάλο όγκο κλήσεων και μηνυμάτων, η Amaze AE κατάφερε, μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας που έχει αναπτύξει, να διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία την καταμέτρηση των ψήφων, μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που απαιτούταν.

    Όπως ανακοινώθηκε στο live του μεγάλου τελικού, οι αιτήσεις για τον επόμενο κύκλο του The Voice Greece έχουν ήδη ξεκινήσει. Επομένως, αναμένουμε με τη νέα τηλεοπτική σεζόν την έναρξη του αγαπημένου μουσικού reality, με την Amaze AE ως σταθερό συνεργάτη στην ολοκλήρωση αυτής της όμορφης και γεμάτη σασπένς διαδικασίας.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles