11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Συγγνώμη από το Facebook για την απαγόρευση καμπάνιας με αυτή τη φωτογραφία

    Το Facebook αναγκάστηκε τελικά να ζητήσει “δημόσια συγγνώμη” καθώς αρνήθηκε να τρέξει διαφημιστική καμπάνια που περιελάμβανε φωτογραφία ενός plus-sized μοντέλου στη σελίδα μίας φεμινιστικής ομάδας στην Αυστραλία.

    tess holiday

    Η φωτό της διάσημης Tess Holliday στο group Cherchez la Femme δεν είχε αρχικά εγκριθεί καθώς κρίθηκε ότι παραβιάζει τις πολιτικές διαφήμισης του μέσου.

    Από το group αντέδρασαν στην απόρριψη της καμπάνιας, και ενώ η ομάδα διαφημίσεων του Facebook υπερασπίστηκε αρχικά την απόφαση γράφοντας ότι η φωτογραφία δε συμμορφώνεται με την “πολιτική σχετικά με την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση” του site κοινωνικής δικτύωσης, στη συνέχεια εκπρόσωπός του ζήτησε συγγνώμη για την απόφαση.

    “Η ομάδα μας επεξεργάζεται εκατομμύρια διαφημιστικές φωτό κάθε εβδομάδα και σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε λάθος στην απαγόρευση κάποιων διαφημίσεων” αναφέρει η δήλωση. “Η φωτογραφία δεν παραβιάζει τις πολιτικές διαφήμισης. Ζητάμε συγνώμη για το λάθος και έχουμε ενημερώσει το διαφημιζόμενο για την έγκριση της διαφήμισης”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles