22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πιτσιρικάς ζήτησε ένα YouTube like και έγινε… internet celebrity!

    sir fedora youtube

    Όταν το ίντερνετ ενώνει τις δυνάμεις του για έναν καλό σκοπό, τότε πραγματικά αξίζει. Ο YouTube χρήστης Sir Fedora είναι ένας μικρός πιτσιρικάς, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο του βίντεο και έθεσε ως στόχο να πείσει τους YouTube χρήστες να του δώσουν ένα like. Όπως το έθεσε ο ίδιος, για να τον κάνουν χαρούμενο.

    Και τα κατάφερε. Πήρε το πολυπόθητο Like, κάτι το οποίο του απέδειξε πως υπάρχει κοινό το οποίο τον παρακολουθεί. Η συνέχεια ήταν κάπως… απρόβλεπτη για τον πιτσιρικά! Μετά τη συμπλήρωση του στόχου του, ο Sir Fedora δημιούργησε δεύτερο βίντεο, στο οποίο ζήτησε από τους YouTube χρήστες από 3 έως 5 likes. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως ο πιτσιρικάς έπεσε από την οροφή για να πείσει τους χρήστες, δείχνοντας τους φυσικά τις αποδείξεις, τραγούδησε Miley Cyrus και έκανε διάφορα παλαβά πράματα.

    Αντί για 3 με 5 likes, το προηγούμενο βίντεο έχει φτάσει αυτή τη στιγμή πάνω από 68.000 likes και πάνω από 346.000 views! Το κανάλι έχει ξεπεράσει τους 23.000 subscribers και στο Twitter, ο @SirFedora έχει πάνω από 10.000 followers. Τα νούμερα αυτά είναι πραγματικά και αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς!

    Όλα ξεκίνησαν από ένα Reddit χρήστη, ο οποίος ήθελε να δει την αντίδραση του πιτσιρικά στην εμφάνιση πολλών likes και views των βίντεο του. Ποιος θα πίστευε πως το ίντερνετ θα αγαπούσε τις αντιδράσεις του μικρού – internet celebrity πλέον – και θα τον ωθούσε σε νούμερα τα οποία θα ζήλευαν χρήστες των οποίων τα έσοδα έρχονται μέσα από το YouTube κανάλι τους;

    Αναμένουμε όλοι με αγωνία τα επόμενα βίντεο του Sir Fedora, ο οποίος μάλιστα κυκλοφόρησε trailer καναλιού με ονομασία «Start Of My Channel», δείχνοντας πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά και πως είναι πιστός στους fans του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles