14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Sir Patrick Stewart θα επέστρεφε ως Jean-Luc Picard υπό μία μόνο προυπόθεση

    Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που σταμάτησε το ρόλο του Jean-Luc Picard ο Patrick Stewart και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει. Ειδικά τώρα που οι sci-fi υποχρεώσεις του μειώθηκαν αφού όπως έγινε γνωστό δεν θα συνεχίσει ως Professor X στο X-Men: Apocalypse.

    Stewart-Picard-1024x767

    Ο Stewart είχε ερμηνεύσει για επτά σεζόν την ηγετική φιγούρα του Star Trek στην τηλεοπτική συνέχεια της σειράς, The Next Generation (1987-1994), έναν ρόλο που συνέχισε και στις τέσσερις ταινίες Star Trek: Generations, First Contact, Insurrection και Nemesis. Τελευταία φορά που φόρεσε την στολή ήταν στο Nemesis το 2002, για να ακολουθήσει το περίφημο reboot του 2009 με τον J.J. Abrams που άλλαξε σχεδόν τα πάντα στο πασίγνωστο sci-fi brand.

    Φυσικά πρόκειται για έναν ρόλο που έχει σημαδέψει την καριέρα του Stewart και όπως απάντησε σ’ ένα Q&A που διοργάνωσε το Entertainment Weekly, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να τον επαναλάβει. Εάν και μόνο το σενάριο ήταν πολύ καλό. Αυτή είναι η μόνη προυπόθεση που έθεσε, για να προσθέσει αστειευόμενος πως ωστόσο έχει γεράσει αρκετά και θα χρειαστεί να τον βοηθήσει κάποιος να καβαλήσει το άλογο αυτή τη φορά. Κάτι που δεν χρειάστηκε σχεδόν 30 χρόνια πίσω όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Star Trek.
    Στην ερώτηση επίσης ενός φαν ποιον θα έβλεπε ως ιδανικό για να ερμηνεύσει ένα νεαρό Picard, o Βρετανός ηθοποιός είπε δίχως σκέψη “ο γιος του, Daniel Stewart”. Για να το λέει κάτι θα ξέρει.
    Δείτε όλη την “συζήτηση” που έγινε στο Entertainment Weekly.

    https://www.youtube.com/watch?v=j3Q0vP7Yvok

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles