15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Samsung Galaxy Z Flip4 στο απόλυτα φρικτό τεστ αντοχής! Θα επιβιώσει; (Video)

    Όλοι γνωρίζουμε ότι τα foldables αποτελούν high-end premium συσκευές, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Λόγω βέβαια της ιδιαίτερης λειτουργίας τους, όπου θα πρέπει να διπλώνουν και να αναδιπλώνουν χιλιάδες φορές στη διάρκεια της ζωής τους πάντοτε οι users προβληματίζονται για την αντοχή τους. Φυσικά, η Samsung δεν ανησυχεί, καθώς τα foldables της υποβάλλονται σε μια αρκετά ενδελεχή διαδικασία, με διαφορετικούς ελέγχους και πιστοποιήσεις ανθεκτικότητας, ωστόσο υπάρχουν πάντοτε και τα test του JerryRigEverything, τα οποία αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους…

    Ο γνωστός YouTuber έπιασε πρόσφατα στα χέρια του το Flip4 και αφού πρώτα του άλλαξε… τα φώτα, έβγαλε τα συμπεράσματα για το πόσο μπορεί να επιβιώσει στην σούπερ βάναυση μεταχείριση. Και για να καταλάβετε το πόσο βάναυση είναι, έχουμε κάψιμο με αναπτήρα, χάραγμα στην οθόνη με κοπίδι και άσκηση τρομερής δύναμης (προς την αντίθετη φορά) για να δούμε εάν τελικά θα… λυγίσει και θα σπάσει. Παρά της βαναυσότητας και των φρικτών βασανιστηρίων που υποβάλλεται το Flip4 της Samsung, ωστόσο το εν λόγω test αντοχής μας βοηθάει να διαπιστώσουμε το πόσο μπορεί να επιβιώσει η συσκευή, αλλά και το ποια είναι τα ευαίσθητα σημεία της. Δείτε το video που ακολουθεί, αλλά εμείς σας προειδοποιήσαμε δεν… απευθύνεται σε καρδιακούς!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles