18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Σκύλος της χρονιάς για το περιοδικό TIME… o Λουκάνικος

    Το περιοδικό TIME κάθε χρόνο, στο τελευταίο τεύχος του έτους, αποφασίζει για τα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασαν. Φέτος, επέλεξε ένα πρόσωπο, ένα τυχαίο πρόσωπο, εκείνο του διαμαρτυρόμενου διαδηλωτή. Με τις διαδηλώσεις να έχουν στιγματίσει αυτή τη χρονιά, από την Αραβική Άνοιξη, έως τους Αγανακτισμένους και το κίνημα #Occupy, ο κόσμος έδειξε περισσότερο έμπρακτα από ποτέ, την αντίρρησή του σε αυτά που γίνονται για λογαριασμό του, χωρίς να ρωτούν τη γνώμη του.

    Η εικόνα της διαδηλώτριας που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού δεν έχει το όνομά της. Ο σκύλος της χρονιάς όμως, σε αυτό το τεύχος – αφιέρωμα στις διαμαρτυρίες παγκοσμίως, είναι επώνυμος και είναι ήδη γνωστός. Ο Λουκάνικος. Ο Έλληνας σκύλος των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας. Ο Έλληνας σκύλος – πρωταγωνιστής και μασκότ των περισσότερων διαμαρτυριών που κατέληξαν σε επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων των ΜΑΤ.

    Στο φωτογραφικό αφιέρωμα στο site του TIME, δεσπόζουν οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι Γιώργος Μουτάφης και Άρης Μεσσίνης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles