15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Skype: σταματά την υποστήριξη σε Windows Phone smartphones!

    Αφού αναίρεσε πρώτα τον… εαυτό της και δεν κατάφερε να αναβαθμίσει σε Windows 10 ΟΛΑ τα smartphones με το λογότυπό της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του Skype για παλαιότερες εκδόσεις κάποιων λειτουργικών συστημάτων. Η εφαρμογή έχει εξελιχθεί για να υποστηρίζει πολλά νέα χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια και, όπως γίνεται αντιληπτό, τα παλαιότερα λειτουργικά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

    2019314

    Η πρώτη πλατφόρμα στην οποία θα σταματήσει η υποστήριξη είναι το Windows Phone λειτουργικό (δηλαδή όλα τα παλαιότερα smartphones της εταιρίας) καθώς το Skype πλέον θα υποστηρίζεται για το Windows 10 Mobile και θα σταματήσουν να βγαίνουν ενημερώσεις για τα Windows Phone 8.1 και 8 από τον Οκτώβριο του 2016.

    image

    Η επόμενη πλατφόρμα, στην οποία θα σταματήσει η υποστήριξη είναι το Android και συγκεκριμένα για τις συσκευές, που τρέχουν στην έκδοση 4.0.3 και παλαιότερες. Δε θα υποστηρίζεται η τελευταία έκδοση Skype 6.2, αλλά θα μπορείτε να τρέξετε (σε Android 2.3 και πάνω) την έκδοση 4.0 του Skype.

    Πώς σας φαίνεται αυτή η κίνηση της εταιρείας;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles