23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Sleep Monitoring with HUAWEI WATCH GT4! Η σημασία του σωστού ύπνου με το smartwatch της HUAWEI στον καρπό σας!

    H ποιότητα του ύπνου είναι γνωστό ότι παίζει ζωτικό ρόλο τόσο στην καλή υγεία του οργανισμού όσο και στο γενικότερο well-being, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Οι περισσότεροι από εμάς, αν και δε μπορούμε με ακρίβεια να καταλάβουμε τι συμβαίνει τις ώρες που κοιμόμαστε, γνωρίζουμε ότι ο ταραγμένος ύπνος είναι σχεδόν πάντα «συνώνυμος» με την κούραση και την εξάντληση της επόμενης ημέρας, την κακή διάθεση ή το αίσθημα άγχους. Για το λόγο αυτό, η Huawei αποφάσισε να μας προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο που θέτει υπό έλεγχο και την ξεκούρασή μας, που δεν είναι άλλο από το νέο smartwatch HUAWEI WATCH GT4.

    Γιατί ο ύπνος είναι τόσο σημαντικός;

    Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα μας «εργάζεται» σκληρά. Προσπαθεί να υποστηρίξει τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα να διατηρήσει τη σωματική μας υγεία. Στις μικρότερες ηλικίες επιπροσθέτως, ο ύπνος είναι πάλι αυτός που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη του οργανισμού. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε ιδιαίτερα τη σημασία που έχει ο καλός ύπνος, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η ανεπαρκής ανάπαυση, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Επιπλέον, μπορεί να επηρεάσει το πόσο καλά σκεφτόμαστε, αντιδρούμε στα ερεθίσματα, εργαζόμαστε, μαθαίνουμε καινούρια πράγματα ή συνεργαζόμαστε με άλλους. Εκτός αυτών, η ποιότητα του ύπνου μακροπρόθεσμα μπορεί να επηρεάσει την καρδιά, το κυκλοφορικό σύστημα, το μεταβολισμό, την αναπνοή και το ανοσοποιητικό. Γι’ αυτό, είναι καλό κάποια πράγματα να μη τα αφήνουμε στην τύχη τους, ειδικά από τη στιγμή που η τεχνολογία σήμερα μας δίνει άπειρες δυνατότητες. Το HUAWEI WATCH GT4 δεν είναι μόνο ένα καλοσχεδιασμένο «έξυπνο» ρολόι που συμβάλλει καταλυτικά στην επίτευξη των αθλητικών μας στόχων ή την παρακολούθηση της υγείας μας, αφού μπορεί να μας προσφέρει και μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του οργανισμού μας την ώρα που εμείς… ονειρευόμαστε.

    Παθήσεις που συνδέονται με την έλλειψη ύπνου!

    • Εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος
    • Πονοκέφαλοι και Ημικρανίες
    • Αύξηση Βάρους
    • Στομαχικές διαταραχές
    • Υπερβολικό stress
    • Αδυναμία μάθησης
    • Κακή όραση
    • Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία

    Sleep monitor στο επόμενο level!

    Η HUAWEI μας έχει συνηθίσει σε καινοτομίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Αυτή τη φορά όμως, οι νέες δυνατότητες στην παρακολούθηση του ύπνου ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Το HUAWEI TruSleep™ 3.0 έρχεται να προσφέρει βελτιώσεις που επιτρέπουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση ύπνου, καταγράφοντας λεπτομερώς την ποιότητά του. Εκτός από την υπάρχουσα δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης της διάρκειας του ύπνου του χρήστη, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη δομή (light sleep, deep sleep, REM και awake), αναλύοντας τις φυσιολογικές παραμέτρους με βάση την κίνηση του σώματος, τον καρδιακό ρυθμό και τον HRV.

    Επιπλέον, η σειρά HUAWEI GT4 προσθέτει τώρα μια νέα λειτουργία Sleep Breathing, για να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν τα συμπτώματα της άπνοιας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πρόκειται για μια προσθήκη που κάνει τη… διαφορά, καθώς, παρακολουθώντας τα μοτίβα της αναπνοής τις ώρες που κοιμάται, ο χρήστης μπορεί να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να βελτιώσει την κατάστασή του ή να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, αν το απαιτούν οι περιστάσεις.

    Η τεχνολογία του smartwatch αναλύει τα δεδομένα του ύπνου σας και μετρά τη συχνότητα των διακοπών στο πλαίσιο της λειτουργίας Sleep Breathing Analysis, όπου τα “Μέτρια” και “Υψηλά” επίπεδα διακοπής μπορεί να υποδεικνύουν την παρουσία άπνοιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την κατάσταση του ύπνου, το HUAWEI WATCH GT4 θα αποτελέσει ένα πολύτιμο «εργαλείο» που στην καθημερινότητά σας θα αναλύει και θα συνδυάζει τα στοιχεία που παίρνει από διαφορετικού τύπου αναλύσεις όπως είναι η παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας, τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα και η μέτρηση των επιπέδων του stress.

    Tips για σωστό Sleep Monitoring!

    ★ Φροντίστε το smartwatch να είναι σωστά στερεωμένο στον καρπό σας όταν το φοράτε ξαπλωμένοι

    ★★ Πριν κοιμηθείτε, αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή HUAWEI Health στο κινητό σας τηλέφωνο

    ★★★ Στο Health App, βεβαιωθείτε ότι οι λειτουργίες TruSleep™ και Sleep Breathing Awareness είναι ενεργοποιημένες για την ενεργοποίηση των μετρήσεων

    ★★★★ Μετά από μια νυχτερινή ξεκούραση, ελέγξτε τα μοτίβα του ύπνου σας στην εφαρμογή HUAWEI Health στην κατηγορία «Ύπνος»

    Ξεκλειδώστε τα μυστικά του HUAWEI WATCH GT 4 και μάθετε περισσότερα για τις εξελιγμένες δυνατότητές του, διαβάζοντας έναν σούπερ οδηγό, κάνοντας click εδώ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles