16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    SlotApp: Παιχνίδι και φλερτ “παντρεύονται” σε μία (ελληνική) εφαρμογή!

    Με motto το “The See through game App”, το SlotApp είναι μία νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης από Έλληνες δημιουργούς,που έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Κύπρο αλλάζοντας τον τρόπο που γνωρίζουμε νέο κόσμο.

    slotapp

    Πώς λειτουργεί το SlotApp;

    Μπαίνοντας για πρώτη φορά στην εφαρμογή, οι χρήστες αντικρίζουν έναν κόσμο “κλειδωμένων” -κυριολεκτικά θολών- προφίλ και, μόνο παίζοντας και κερδίζοντας σε παιχνίδια, μπορούν να μάθουν περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

    “Κάθε φορά που κερδίζω ένα παιχνίδι, μαθαίνω κάτι για σένα. Κάθε φορά που κερδίζεις μαθαίνεις εσύ ένα δικό μου στοιχείο. Μέχρι να τα μάθουμε όλα ο ένας για τον άλλον. Τότε ανοίγει για εμάς το chat! Το chat είναι η επιβράβευσή μας για να εξελίξουμε τη γνωριμία αυτή…” Θα τα καταφέρουμε άραγε να “ξεκλειδωθούμε” και να δούμε εν τέλει καθαρά ο ένας τον άλλον;

    Με τους χρήστες της να αυξάνονται καθημερινά σε iOS και σε Android και έχοντας φθάσει έως και το νούμερο 15 της κατηγορίας της στο App Store, η νέα εφαρμογή SlotApp εκπλήσσει ευχάριστα, καταφέρνοντας με έναν πρωτότυπο τρόπο να “παντρέψει” φλερτ, μυστήριο, ανταγωνισμό και παιχνίδι!

    Να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια που περιλαμβάνει είναι διασκεδαστικά, μίνι παιχνίδια ταχύτητας, προσοχής και μνήμης και ερωτήσεις γνώσεων γενικού περιεχομένου που απλά περιμένουν να μας “ξεκλειδώσουν”…

    logo

    Η εφαρμογή SlotApp είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και από αυτό τον μήνα και στο Google Play. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles