11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πώς η Apple σκοπεύει να προσφέρει στις συσκευές της έξυπνες… συσκευασίες;

    Μία πατέντα της Apple αποκαλύπτει πως στο Cupertino δε σκέφτονται μόνο τα έξυπνα gadgets αλλά και τις έξυπνες… συσκευασίες τους. Όπως αποκαλύπτει τώρα το site Patently Apple, η αμερικανική εταιρεία έχει στην κατοχή της ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κάνει πιο… έξυπνο το κουτί στο οποίο είναι συσκευασμένο το κινητό ή το tablet της όταν το αγοράσετε.

    apple-smart-package

    Τι μπορεί να κάνει αυτό το κουτί; Το πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να σετάρετε τη συσκευή, πριν ακόμη τη… βγάλετε από αυτό. Όπως βλέπουμε και στη φωτό, εσείς απλά ακουμπάτε την παλιά σας συσκευή στην περιοχή που γράφει “Tag here” και έπειτα -προφανώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας NFC- τα δεδομένα και τις πληροφορίες που έχετε αποθηκευμένες σ’ αυτήν μεταφέρονται στη νέα.

    Και κάπως έτσι, το νέο σας iPhone ή iPad θα είναι έτοιμο προς χρήση, πριν ακόμη το αφαιρέσετε από τη συσκευασία του.

    Η ίδια πατέντα αναφέρει και άλλες λεπτομέρειες, όπως ότι η συσκευή που βρίσκεται μέσα στο κουτί θα μπορεί να διαθέτει διάφορα power modes: από το Off έως το Package mode στο οποίο γίνεται θα εξοικονόμηση ενέργειας αλλά μπορεί κάποιος να ανιχνεύσει τη συσκευή, καθώς φυσικά και το On.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles