21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    SmartBook 141 C4: Νέος προσιτός φορητός υπολογιστής από την Prestigio

    Ένα νέο φορητό υπολογιστή παρουσίασε πρόσφατα η Prestigio. Πρόκειται για το νέο Prestigio SmartBook 141 C4, που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοηθό για κάθε μαθητή ή για όσους εργάζονται σε γραφείο. Το νέο SmartBook 141 C4 της Prestigio, αποτελεί ουσιαστικά μια γρήγορη λύση για καθημερινές εργασίες όπως για παράδειγμα εργασία με λογισμικό Office και περιήγηση στο Διαδίκτυο. Έχει επεξεργαστή Dual Core AMD A4-9120E με ταχύτητα έως 2,2 GHz, καθώς και 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

    Είναι εξοπλισμένος με οθόνη 14,1 ιντσών, IPS υψηλής ποιότητας με ανάλυση FullHD, δίνοντας στον χρήστη μια άριστης ποιότητας εικόνα. Η μπαταρία αποτελείται απο 7.4V@4800 mAh και αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει βίντεο για έως και 6 ώρες χωρίς επαναφόρτιση αν είναι εκτός σπιτιού.

    Περισσότερη συνδεσιμότητα 

    Στο μεταξύ, χάρη στις θύρες USB 3.0, USB 2.0 και USB Type-C, σας εκτρέπει να συνδέσετε πολλές συσκευές στον υπολογιστή. Υπάρχει επίσης υποδοχή για σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών, σε περίπτωση που θέλετε να το αναβαθμίσετε και να προσθέσετε χωρητικότητα στη συσκευή, χωρίς να τον αποσυναρμολογήσετε.

    Είναι βολικός στη μεταφορά. Ζυγίζει μόνο 1,3 κιλά και έχει πάχος μόλις 2 εκατοστά. Έτσι καταφέρνει να χωράει εύκολα σε σακίδιο πόλης, σε γυναικεία τσάντα μεσαίου μεγέθους, ακόμη και στο αεροπλάνο.

    Τέλος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε προεγκατεστημένη έκδοση λειτουργικού συστήματος, μεταξύ Windows 10 Home για οικιακή χρήση ή Windows 10 Pro για επαγγελματική χρήση.

    Κομψή κατασκευή με άριστη εργονομία

    Διατίθεται σε δύο χρώματα – γκρι μεταλλικό και σκούρο. Η κομψή κατασκευή του, ολοκληρώνεται με τον φωτισμό του πληκτρολογίου, που διευκολύνει τη χρήση του σε χαμηλής φωτεινότητας  δωμάτιο.

    ‘’Είναι ένας πολύ πρακτικός και μικρός φορητός υπολογιστής για καθημερινή χρήση. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύς γι αυτό και μεταφέρεται με μεγάλη ευκολία οπουδήποτε, ακόμα και στο αεροπλάνο. Είναι κατάλληλος για μακρινά ταξίδια, αφού η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και 6 ώρες. Η χωρητικότητα του αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο, καθώς ενσωματώνεται καινούριος σκληρός δίσκος, ανά πάσα στιγμή.  Χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά και για προσωπική ψυχαγωγία’’ δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής, ASBIS Kypros Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles