16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η τεχνολογία γίνεται πια “βρώμικη” υπόθεση. Αυτή είναι η λεκάνη που ελέγχεις με το smartphone σου

    Ξέρετε ότι έχουμε μία αδυναμία στις λεκάνες τουαλέτας. Αλλά τους Ιάπωνες, δεν τους φτάνουμε με τίποτα. Η νέα Rolls Royce στις λεκάνες τουαλέτας λέγεται SATIS, θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο στα τέλη Φεβρουαρίου του 2013, θα κάνει περίπου 5000 δολάρια και… μπορείτε να την ελέγχετε με το smartphone σας, κατεβάζοντας την απαραίτητη εφαρμογή.

    Δεν είναι μόνο ότι μπορείτε να ανεβοκατεβάσετε το κάθισμα της τουαλέτας μέσω της εφαρμογής. Ούτε ότι μπορείτε να τραβήξετε το καζανάκι πατώντας απλά την σχετική ένδειξη στο smartphone σας. Είναι μία σειρά από πολύπλοκες διαδικασίες, όπως να ανοίξετε την λειτουργία bidet, να ρυθμίσετε την ένταση του νερού, την ενεργειακή κατανάλωση, αλλά και να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο του εντέρου σας (…) προκειμένου να παρέχετε στον γιατρό σας τις απαραίτητες πληροφορίες για την ρουτίνα που ακολουθείτε στην αφόδευσή σας.

    Το ακόμα “χειρότερο” είναι πως η SATIS, διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και μπορείτε να στριμάρετε μουσική από το smartphone σας, όσο βρίσκεται εκεί που και ο βασιλιάς βρίσκεται μόνος.

    Όσοι ονειρεύεστε τόσα χρόνια την high tech λεκάνη τουαλέτας που θα δικαιώσει τον ρόλο σας ως geek.. μόλις την βρήκατε. Αρχίστε να μαζεύετε χρήματα μέχρι τον Φεβρουάριο και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.


    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles