18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Smarty Ring. Ο νέος σύντροφος του smartphone σας δεν είναι “έξυπνο ρολόι”, είναι “έξυπνο δακτυλίδι”

    Ξεχάστε τα smartwatches και υποδεχθείτε το... Smarty Ring. Ένα “έξυπνο” δακτυλίδι που φιλοδοξεί να αποτελέσει το σύντροφο του smartphone σας, χωρίς να βαραίνει τον καρπό σας.

    Smarty Ring

    Όπως βλέπετε και στη φωτό, το Smarty Ring διαθέτει ενσωματωμένη LED οθόνη, που μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες από ένα συνδεδεμένο smartphone, όπως το ποιος σας καλεί, γραπτά μηνύματα, ενημερώσεις από τα social media κ.ά. Μπορείτε να το συγχρονίσετε με τη συσκευή σας με τη βοήθεια iOS ή Android εφαρμογής, ενώ, επιπλέον, διαθέτει φυσικά πλήκτρα ελέγχου στο πλάι, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εφαρμογές όπως π.χ. για τον έλεγχο της camera app του κινητού σας. Κάποιες άλλες ρυθμίσεις, σας επιτρέπουν ακόμη και να ενεργοποιήσετε αντικλεπτικά χαρακτηριστικά, όπως, για παράδειγμα, μία ειδοποίηση που σβήνει όταν η συσκευή σας απομακρυνθεί από το δακτυλίδι.

    Τo Smarty Ring ζήτησε χρηματοδότηση από το crowdfunding site Indiegogo, επιτυγχάνοντας πολύ γρήγορα να την υπερκαλύψει. Eπικοινωνεί με το smartphone σας μέσω σύνδεσης Bluetooth, ενώ η αυτονομία του, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, φτάνει τις 24 ώρες με νορμάλ χρήση. Όσο για το πόσο θα κοστίζει όταν φτάσει στα καταστήματα, οι δημιουργοί του υπολογίζουν γύρω στα 200 ευρώ, με την τιμή να είναι χαμηλότερη, προς το παρόν, στους χρηματοδότες του, που αναμένεται να το παραλάβουν τον Απρίλιο.

    Δείτε ένα video με το Smarty Ring.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles