17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Smoke και Rain επιστρέφουν στο Mortal Kombat 1 – Δείτε το νέο trailer

    Η developer του Mortal Kombat, η NetherRealm Studios, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο video για το Mortal Kombat 1, το οποίο αποκαλύπτει ότι οι classic ninjas που περίμεναν οι fans θα επιστρέψουν στο επερχόμενο fighting game.

    Οι πάλαι ποτέ αγαπημένοι Smoke και Rain επιβεβαιώθηκαν για το main playable roster, με φρέσκια όμως εικόνα και επανασχεδιασμένους αντιπάλους: Οι Scorpion, Sub-Zero και Smoke είναι μεταξύ τους φίλοι στο νέο Mortal Kombat της NetherRealm.

    Παράλληλα, μερικοί Kameo Fighters, όπως οι Cyrax, Frost και Sektor (έκανε ντεμπούτο στο Mortal Kombat 3) θα επιστρέψουν για να βοηθήσουν το main cast. H εταιρεία μάλιστα αποκάλυψε αρκετό υλικό από το gameplay, για να δούμε τους ήρωες εν δράσει.

    Οι νέες προσθήκες στο κύριο roster του παιχνιδιού και στη λίστα των Kameo Fighters είναι μόνο ένα μέρος του τι έχουμε να περιμένουμε από το MK1. Οι fans του Mortal Kombat μπορούν να περιμένουν 24 μαχητές και 16 Kameos, με βάση τις προηγούμενες ματιές που έχει επιτρέψει μέχρι σήμερα η NetherRealm.

    Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στις 19 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει το Grand Theft Auto 5 στο Xbox Game Pass

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles