21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Snapdragon 845. Ανακοινώθηκε ο επεξεργαστής των επόμενων ναυαρχίδων!

    Η Qualcomm ανακοίνωσε τον επόμενο flagship επεξεργαστή, Snapdragon 845, κατά τη διάρκεια του Snapdragon Tech Summit. Θα αποτελεί τον διάδοχο του αρκετά δημοφιλούς Snapdragon 835 με σαφώς καλύτερες επιδόσεις, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ακόμη καλύτερες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας. Θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό των κορυφαίων Android smartphones της επόμενης χρονιάς, όπως ανακοινώθηκε, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του και σε Windows 10 laptops.

    snapdragon 845

    Ο Snapdragon 835 της προηγούμενης χρονιάς είχε κατασκευαστεί βάσει της μεθόδου των 10nm, ενώ και ο 845 θα βασίζεται στην ίδια μέθοδο. Επιπλέον, ο Snapdragon 845 θα εξοπλιστεί με X20 LTE modem. Περισσότερα για αυτόν αναμένεται να μάθουμε κατά τη διάρκεια του ετήσιου καθιερωμένου συνεδρίου που θα λάβει χώρα αυτήν την εβδομάδα.

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης του συγκεκριμένου chip, ο CEO της Xiaomi, επιβεβαίωσε ότι το επερχόμενο flagship smartphone της εταιρείας θα εξοπλιστεί με το συγκεκριμένο. Δεν ανέφερε όμως ποιο θα είναι αυτό, αν και πληροφορίες θέλουν να ονομάζεται Xiaomi Mi 7. Θα κάνει το ντεμπούτο του στη Κίνα και θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε επιλεγμένες ευρωπαικές αγορές, με τιμή κοντά στα $405.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles