22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    SoftOne: Ανέλαβε την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος της εταιρείας RPS Promotions PLC

    Το έργο της αναβάθμισης του πληροφοριακού συστήματος της εταιρείας RPS Promotions PLC ανέλαβε πρόσφατο η SoftOne. Το συγκεκριμένο έργο αφορά την αυτοματοποίηση των καθημερινών συναλλαγών της RPS Promotions που περιλαμβάνουν την παραγγελιοληψία, τις εκκρεμείς παραγγελίες, τις παραλαβές εξωτερικού και τον έλεγχο αποθεμάτων, των υπολοίπων των πελατών, συμφωνιών και αποπληρωμών, την ολοκληρωμένη διαχείριση των πωλήσεών της εταιρείας, καλύπτοντας και τις εξειδικευμένες τιμολογιακές πολιτικές.

    RPS κ. Ρένος Χατζηβασίλης ιδιοκτήτητης (από αριστερά) & Softone κ. Αντρέας Κυριάκου commercial Manager Softone
    RPS κ. Ρένος Χατζηβασίλης ιδιοκτήτητης (από αριστερά) & Softone κ. Αντρέας Κυριάκου commercial Manager Softone

    Παράλληλα, η RPS Promotions, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Soft1 ERP, υποστηρίζει αποτελεσματικά όλες τις εσωτερικές διαδικασίες της διεύθυνσης λογιστηρίου, διασφαλίζοντας την επιτυχή διεκπεραίωση των εργασιών χρηματοοικονομικής διαχείρισης και λογιστικής παρακολούθησης που συμβάλλουν  στον εξορθολογισμό των εξόδων κάθε τμήματος. Επιπρόσθετα, με χρήση των ισχυρών εργαλείων BI και Reporting του Soft1, η RPS Promotions PLC έχει πλέον στη διάθεσή της, όλα τα απαραίτητα δεδομένα για να σχεδιάζει το μέλλον, λαμβάνοντας έγκαιρα τεκμηριωμένες αποφάσεις που θα την οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη επιχειρηματική ανάπτυξη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η RPS Promotions PLC δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στο χώρο των διαφημιστικών και επιχειρηματικών δώρων, τόσο στην αγορά της Κύπρου, όσο και στο εξωτερικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles