12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    SoftOne: Δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά μέσω της θυγατρικής SoftOne Technologies Ltd

    SAMSUNG CSC
    SAMSUNG CSC

    Στο πλαίσιο ημερίδας με τον χαρακτηριστικό τίτλο «More than Software is in Cyprus» που  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, ανακοινώθηκε και επίσημα η «κάθοδος» της Ελληνικής SoftOne ( μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στην αγορά της Κύπρου, η όποια θα δραστηριοποιηθεί στην τοπική αγορά μέσω της  θυγατρικής της εταιρείας SoftOne Technologies Ltd.

    Η SoftOne, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ισχυρό εταίρο των εγχώριων και πολυεθνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Κύπρου, καθώς, όπως εκτιμάται, υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας που  ενισχύονται από την πολυπληθή παρουσία δυναμικών εταιρειών στην περιοχή.

    Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν διευθυντικά στελέχη πολλών κυπριακών επιχειρήσεων, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματικοί συνεργάτες, καθώς επίσης και υποψήφιοι πελάτες, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσαν τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις του κ. Τρύφωνα  Παπάζογλου, Country Manager της εταιρείας και του κ. Ανδρέα Κυριάκου, Commercial Manager της SoftOne Technologies Ltd.

    SAMSUNG CSC
    SAMSUNG CSC

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συζητήθηκαν επίσης οι προοπτικές εμβάθυνσης της συνεργασίας της εταιρείας με το Δίκτυο Συνεργατών της στην Κύπρο, και παρουσιάστηκε το όραμα για την  στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην Κύπρο. Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα ERP/CRM της SoftOne, να δουν live demonstrations των πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών της, και να πληροφορηθούν για τις λύσεις Enterprise Mobility της εταιρείας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η SoftOne Technologies ΑΕ, είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού), ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Με ισχυρές συνεργασίες τόσο στην ελληνική  όσο και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές, διαθέτει στο ενεργητικό της ένα σημαντικό πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και τη Ρουμανία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles