22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    SoftOne Κύπρου: Στηρίζει ενεργά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας #DigitalSolidarityCY

    Η SoftOne Κύπρου στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityCY του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής για υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

    Πιο συγκεκριμένα, η SoftOne προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία να αποκτήσουν την κορυφαία λύση Soft1 Cloud ERP σε μια ειδική τιμή, η οποία υποστηρίζει αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης τους οποιαδήποτε στιγμή από όπου και εάν βρίσκονται.

    Επιπρόσθετα, η εταιρεία προσφέρει στους υφιστάμενους πελάτης της εντελώς δωρεάν –και για 3 μήνες– μια σειρά από υπηρεσίες και λύσεις, βοηθώντας τους να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν νέους, ευέλικτους  τρόπους εργασίας, συνεχίζοντας έτσι την απρόσκοπτη καθημερινή τους λειτουργία.

    Σημειώνεται ότι τo Soft1 Cloud ERP αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης η οποία απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της σύγχρονης επιχείρησης. Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές, προσφέρει στα στελέχη της επιχείρησης τη δυνατότητα να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε, ανταποκρινόμενα καλύτερα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles