19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Σοκ! Ψήθηκε σαν… κοτόπουλο κατά τη διάρκεια update σε Tesla

    Ένα απίστευτο περιστατικό διηγήθηκε χρήστης του TikTok, η οποία κόντεψε να… ψηθεί σαν κοτόπουλο, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο Tesla της μια ζεστή μέρα, μέχρι το αυτοκίνητο να ολοκληρώσει την αναβάθμιση του λογισμικού του.

    Η TikToker με το όνομα Brianna Janel αναφέρει σε μια σειρά από video ότι περίμενε η αναβάθμιση λογισμικού να διαρκέσει 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανίστηκε στην εσωτερική οθόνη του οχήματος. Η εμπειρία της δεν ήταν ευχάριστη, αφού έμεινε κλειδωμένη για 40 λεπτά, μια ημέρα με 46 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, δεν επέλεξε να διακόψει την ενημέρωση ή να χρησιμοποιήσει τον χειροκίνητο μοχλό της πόρτας για να μην κάνει ζημιά στο όχημα.

    @brianna__janel Note to self don’t update your car when you’re in it. #teslatok #tesla ♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE

    “Όταν το αυτοκίνητό σας κάνει αναβάθμιση την ώρα που είστε μέσα, μένετε κλειδωμένοι”, ανέφερε η Janel στο πρώτο της video, το οποίο είχε μέχρι στιγμής 18,3 εκατομμύρια προβολές. “Τώρα είμαι κλειδωμένη στο αυτοκίνητό μου, κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα και μέσα στο αυτοκίνητό μου 103 βαθμοί.”

    Το εγχειρίδιο χρήσης η Tesla προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες ότι κάποιες λειτουργίες ασφαλείας απενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων λογισμικού και συμβουλεύει να μην ανοίξουν τις πόρτες ή τα παράθυρα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της αναβάθμισης. Διαφορετικά, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο αυτοκίνητο.

    “Είμαι ελαφρώς στρεσαρισμένη, ελπίζω να μην εξαντλήσω τον αέρα. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα. Θα μπορούσα να προκαλέσω ζημιά στο αυτοκίνητό μου”, συνέχισε η Janel στο video. “Έτσι, ναι. Θα είμαι κλειδωμένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας.”

    Σε μεταγενέστερο video, η Janel είπε ότι έχει το Tesla της περίπου 6 χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε η ενημέρωση στο software ενώ βρισκόταν μέσα. Μετά από 30 λεπτά, αποφάσισε απλά να “περιμένει” γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκίνητο, αν και πρόσθεσε ότι θα το άνοιγε αν νόμιζε ότι θα έθετε πραγματικά σε κίνδυνο την υγεία της.

     

     

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles