21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βίντεο δείχνει το Galaxy S8 να ξεκλειδώνει μέσω του σαρωτή προσώπου με …. μια απλή φωτογραφία!

    Ένα βίντεο το οποίο ανέβηκε στο κανάλι iDeviceHelp δείχνει ότι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου του νέου Galaxy S8 είναι τόσο «φτωχό» προς το παρόν που μπορεί να «ξεγελαστεί» από μια … φωτογραφία. Συγκεριμένα, πηγές της βιομηχανίας αναφέρουν στη Korea Herald: «Τα τηλέφωνα μπορεί να ξεκλειδώσουν από το πρόσωπο ενός ανθρώπου την ώρα που κοιμάται. Προς το παρόν, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου προορίζεται μόνο για «διασκέδαση». Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μέτρο ασφαλείας».

    samsung-galaxy-s8-facial-recognition

    Αλλά και η Samsung το έχει παραδεχθεί κατά καιρούς, επισημαίνοντας συγκεκριμένα, ότι η ασφάλεια της τεχνολογίας αυτής είναι περιορισμένη σε σχέση με τα δαχτυλικά αποτυπώματα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις υπηρεσίες πληρωμών Samsung Pay. Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε το Galaxy S8 να ξεκλειδώνει από μια φωτογραφία που απεικονίζεται σε μια άλλη συσκευή.

    Η τελευταία πρόταση της Samsung στο χώρο των smartphones, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, έχει επαινεθεί για το κορυφαίο bezel-less design που εισάγει, την ψηφιακή βοηθό Bixby και από το πλήθος των συνοδευτικών αξεσουάρ, που υπόσχονται να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία του χρήστη.

    Δείτε εδώ τις εντυπώσεις μας από τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά στο Λονδίνο, αποκλειστικά στο Digitallife.gr.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles