14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Sony Action Cam HDR-AS30V. Ανακαλύψτε το πνεύμα της περιπέτειας που έχετε μέσα σας

    Λεπτή βιντεοκάμερα που μπορεί να φορεθεί, η Sony Action Cam HDR-AS30V με Wi-Fi, GPS και τηλεχειριστήριο Live-View.

    Το νέο αδιάβροχο περίβλημά της είναι, πλέον, πιο ελαφρύ, κατά 35% και μικρότερο κατά 25% από τον προκάτοχό της. Με τεράστιο πεδίο λήψης 170° (120° με ενεργοποιημένη τη λειτουργία SteadyShot), ο ευρυγώνιος φακός Carl Zeiss Tessar συλλαμβάνει πανοραμικά τοπία, βουνοπλαγιές με χιόνι και πολλά άλλα.

    Sony Action Cam HDR-AS30V

    Ο αισθητήρας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό συλλέγει ακόμα περισσότερο φως για όμορφες λήψεις Full HD, ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες. Από το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, μέχρι την κατάβαση απότομων χιονισμένων πλαγιών, το SteadyShot σάς εξασφαλίζει πλάνα χωρίς τρεμούλιασμα, που είναι πιο εύκολα να τα παρακολουθήσετε. Διαλέξτε μία από τις λειτουργίες εγγραφής που διαθέτει, όπως την υπερ-ομαλή Full HD 60p/50p, για γρήγορη δράση, ή τις δύο λειτουργίες αργής κίνησης, για να μπορείτε να δείτε αργά ένα χτύπημα στο γκολφ, ή το κόλπο με το BMX που σας ενδιαφέρει. Για πρώτη φορά, η Action Cam μπορεί να συλλάβει ευκρινείς φωτογραφίες 11,9 megapixel, καθώς και ταινίες HD. Μπορεί, επίσης να συλλάβει αντίστροφες εικόνες, ένα χαρακτηριστικό της που είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου η βιντεοκάμερα είναι συνδεδεμένη ανάποδα.

    Μετά τη λήψη, συνδέστε την Action Cam με το smartphone σας, μέσω του Wi-Fi, για να μεταφέρετε και να μοιραστείτε άμεσα το υλικό σας με την δωρεάν εφαρμογή PlayMemories Mobile της Sony. Χάρη στη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα, που υποστηρίζει, είναι ακόμα πιο εύκολο να κάνετε μια γρήγορη σύνδεση με τηλέφωνα και tablets Xperia, και άλλες συσκευές συμβατές με Android, αποκτώντας απομακρυσμένο έλεγχο της Action Cam σας.

    Sony Action Cam HDR-AS30V-02

    Η Action Cam συνδέεται με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Αυτό το αδιάβροχο, χειριστήριο, που μοιάζει με ρολόι χειρός, «μιλάει» ασύρματα στην Action Cam, επιτρέποντας τον τηλεχειρισμό, όταν η βιντεοκάμερα είναι τοποθετημένη σε μέρη που είναι δύσκολο να τα φτάσει κανείς, όπως το κράνος, το καγιάκ ή την ιστιοσανίδα σας. Οι λήψεις καδράρονται όμορφα στην έγχρωμη οθόνη LCD του τηλεχειριστηρίου, με έναρξη/διακοπή εγγραφής και επιλογή λειτουργιών φωτογραφίας/ταινίας, αλλά και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε να τη λειτουργήσετε εύκολα, χάρη στα μεγάλα κουμπιά, ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα από τη θάλασσα, ή φοράτε τα γάντια του σκι σας.

    Μετά τη λήψη, το ενσωματωμένο GPS και η εφαρμογή PlayMemories Home, προσφέρουν πολλούς καινούργους και διασκεδαστικούς τρόπους για να απολαύσετε τις λήψεις σας και να ξαναζήσετε τον ενθουσιασμό εκείνης της ημέρας. Μεταφέρετε το υλικό σας στον υπολογιστή, μέσω USB, και μετά χρησιμοποιήστε την τελευταία δωρεάν έκδοση της εφαρμογής PlayMemories Home της Sony, για να επεξεργαστείτε τα αρχεία και να τα μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

    Η λειτουργία Map View παρακολουθεί τις κινήσεις σας, με δεδομένα GPS, που συγκεντρώνει η Action Cam, για να ακολουθήσετε τα ίχνη σας. Η λειτουργία Multi View διαβάζει τις πληροφορίες ταχύτητας που καταγράφονται από το GPS, δημιουργώντας μία συναρπαστική προβολή βίντεο σαν ταχύμετρο. Η λειτουργία Multi View δυο οθονών συνδυάζει αρχεία βίντεο, που γυρίστηκαν ταυτόχρονα με δυο διαφορετικές βιντεοκάμερες, δημιουργώντας μια συναρπαστική σύνθεση split-screen, που συνδυάζει τη δική σας οπτική γωνία, με αυτήν ενός φίλου. Τέλος, η λειτουργία Movie Rotate είναι χρήσιμη, επειδή γυρίζει τη λήψη, με τη φορά του ρολογιού ή αντίστροφα, σε βήματα 90° για να αντισταθμίσει τις επάνω-κάτω ή τις πλαϊνές γωνίες της βιντεοκάμερας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles