18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Sony: Η Microsoft πιθανώς θα σαμποτάρει το Call of Duty στο PlayStation

    Η Sony έχει εκφράσει άπειρες φορές τις ανησυχίες της σχετικά με την επικείμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μέλλον του Call of Duty. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, σε νέα έγγραφα, που υποβλήθηκαν στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA), η Sony αναφέρει ότι ανησυχεί ότι η Microsoft θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του Call of Duty, να το καταστήσει διαθέσιμο μόνο στο Xbox Game Pass και στρατηγικά να υποβαθμίσει την ποιότητά του στο PlayStation. Ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται να εστιάζει σε μια υποθετική κατάσταση, που θα μπορούσε να προκύψει αν ολοκληρωθεί η εξαγορά. Παρόλα αυτά, δε θεωρείται πολύ πιθανό η Microsoft να σαμποτάρει τον τίτλο στην ανταγωνιστική κονσόλα, αφού αυτή η κίνηση θα ξεσήκωνε “θύελλα” αντιδράσεων.

     

    Συγκεκριμένα, η Sony αναφέρει:

    «Η Microsoft ενδέχεται να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Call of Duty για PlayStation με bugs στο τελικό επίπεδο του παιχνιδιού ή μετά από μεταγενέστερα updates. Ακόμα κι αν τέτοιες υποβαθμίσεις μπορούσαν να εντοπιστούν γρήγορα, οποιαδήποτε λύση θα ερχόταν πιθανότατα πολύ αργά, με αποτέλεσμα η κοινότητα να χάσει την εμπιστοσύνη στο PlayStation, θεωρώντας το ακατάλληλο για να παίξει Call of Duty. Πράγματι, όπως πιστοποιεί το Modern Warfare II, το Call of Duty αγοράζεται συχνότερα τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας. Εάν γινόταν γνωστό ότι η απόδοση του παιχνιδιού στο PlayStation ήταν χειρότερη από ότι στο Xbox, οι παίκτες θα μπορούσαν να αποφασίσουν να μεταβούν στο Xbox, από φόβου για την κατώτερη εμπειρία».

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles