BREAKING

7

Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις "εναλλάξιμες" Lens Cameras της Sony, για κινητά Android και iOS συσκευές!

Χάρη σε φωτογραφίες που διέρρευσαν έχουμε την δυνατότητα να δούμε τους... "εναλλάξιμους φακούς", που θα μετατρέπουν τα κινητά της Sony σε υψηλής απόδοσης ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! Ή μήπως δεν είναι ακριβώς τα πράγματα έτσι;

Sony Lens Camera1

Για να είμαστε πιο ακριβείς, πρόκειται για πραγματικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με επεκτάσιμους φακούς που προσαρμόζονται στο πίσω μέρος των κινητών χάρη σε ένα ειδικό βραχίονα και χάρη σε ειδικούς μαγνήτες και οι οποίες "επικοινωνούν" μέσω των τεχνολογιών NFC και WiFi.

Sony Lens Camera2

Οι λειτουργίες τους, πραγματοποιούνται μέσω της οθόνης του κινητού, οποιουδήποτε μάλιστα Android κινητού ενώ συνεργάζονται και με συσκευές iOS!

H Sony αναμένεται στις 4 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την ανακοίνωση του Xperia i1 να ανακοινώσει δύο τύπους Lens Camera, την DSC-QX10 και DSC-QX100, οι οποίες ενσωματώνουν τον δικό τους αισθητήρα 18 Megapixels, και επεξεργαστή εικόνας BIONZ, καθώς και τις δικές τους υποδοχές microSD! Θα υποστηρίζεται optical zoom 10X και βεβαίως φέρουν οπτικά μέρη G Lens της Sony.

Sony Lens Camera3

7 Comments

 • mike13
  6 Σεπτεμβρίου 2013 at 06:39

  Σκέτη μούφα…απλά το αγοράζεις για το «παίξεις ιστορία» στα φιλαράκια σου,και απο μόνο του το κντ,μια χαρά φωτογραφίες βγάζει,αν θές καλύτερες πας σε DSLR…

 • Μαρια
  15 Αυγούστου 2013 at 22:15

  “Εσεις που κράζετε το gadget θα τρέξετε πρώτοι για να το αγοράσετε για αυτό σταματήστε να το παίζεται guru της τεχνολογίας γιατί δεν είσαστε!Το gadget είναι πολύ καλό για αυτό που κάνει και για την χρήση που προορίζεται.Ποιός σας είπε εσάς που τα ξέρετε όλα ότι κοντράρει της compact ή τις SLR?Η χρήση του προιόντος είναι διαφορετική και ναί μπορείς να έχεις αξιοπρεπή κάμερα σε κινητό δεν είναι όλοι επαγγελματίες φωτογράφοι.

 • TGM
  15 Αυγούστου 2013 at 03:44

  hahahah, τι αίσχος είναι πάλι αυτό?!
  ρε πάρτε μια αξιοπρεπή camera κι αφήστε τις εξυπνάδες. ακόμα και compact, δε πειράζει.
  το αστείο είναι οτι το χω ξαναδεί απ” την SONY αυτό, το 2001 με το Sony Ericsson T68i

 • Makis
  13 Αυγούστου 2013 at 18:48

  Αγαπητέ Άρη σίγουρα δεν είναι ένα gadget που προορίζεται στους κοινούς θνητούς, λόγου χάρη εσένα, όποιος θέλει να βγάζει πραγματικά καλές φωτογραφίες αλλά δεν θέλει να κουβαλάει εκτός από το κινητό και μια τεράστια κάμερα παίρνει αυτό και ξεμπερδεύει!

 • ed
  13 Αυγούστου 2013 at 16:08

  +1 @Άρης Παντελώς άχρηστο concept. Κ μην αρχίσετε ότι έχουν λειτουργίες οι φακοί αυτοί που δεν έχουν οι απλές φωτογραφικές, γιατί η φωτογραφική της αδερφής μου των 100 ευρώ και wifi έχει και επικοινωνεί με android κινητά και DLNA συσκευές. Ψάχνουν πως και πως να κόψουν μερίδιο από τους ανταγωνιστές στην αγορά των smartphone, δίνοντας κάτι που το προσφέρει η ίδια εταιρία στο ίδιο μέγεθος, με τις ίδιες δυνατότητες, στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά ΑΛΛΑ αυτό είναι φτιαγμένο για να δουλεύει μόνο σαν αξεσουάρ σε smartphone… Αν θέλεις DSLR, πάρε DSLR. Το ίδιο μέγεθος έχουν, απλά παρέχουν περισσότερες δυνατότητες. Αν από την άλλη, θεωρείται εξέλιξη να επιστρέψουμε για απλές φωτογραφίες στις 2 διαφορετικές συσκευές, τότε κάτι δε πάει καλά στην κοινή λογική…

 • Άρης
  13 Αυγούστου 2013 at 15:03

  Από απλά αστεία προϊόντα φτάνουμε σιγά σιγά στα τραγικά γελοία προϊόντα ! όλοι εκεί έξω οι υπέρμαχοι των καμερών στα κινητά πχ κρατάν το One HTC λόγω κάμερας κ ότι το αντίπαλο δέος s4 τα κάνει όλα τέλεια κλπ. κ τώρα άλλη εταιρεία λεει ότι όσοι κουβαλούσαν 2 πράγματα ξεχωριστά για ποιότητα στις φωτογραφίες είχαν σχεδόν δίκιο…. αρε δούλεμα του κοσμάκη !!!!

 • A
  13 Αυγούστου 2013 at 13:17

  Πραγματικά επαναστατικό!
  Λύνει το πρόβλημα της ποιότητας, της φορητότητας, της ευκολίας…
  Ανυπομονώ!