21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις “εναλλάξιμες” Lens Cameras της Sony, για κινητά Android και iOS συσκευές!

    Χάρη σε φωτογραφίες που διέρρευσαν έχουμε την δυνατότητα να δούμε τους… “εναλλάξιμους φακούς”, που θα μετατρέπουν τα κινητά της Sony σε υψηλής απόδοσης ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές! Ή μήπως δεν είναι ακριβώς τα πράγματα έτσι;

    Sony Lens Camera1

    Για να είμαστε πιο ακριβείς, πρόκειται για πραγματικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με επεκτάσιμους φακούς που προσαρμόζονται στο πίσω μέρος των κινητών χάρη σε ένα ειδικό βραχίονα και χάρη σε ειδικούς μαγνήτες και οι οποίες “επικοινωνούν” μέσω των τεχνολογιών NFC και WiFi.

    Sony Lens Camera2

    Οι λειτουργίες τους, πραγματοποιούνται μέσω της οθόνης του κινητού, οποιουδήποτε μάλιστα Android κινητού ενώ συνεργάζονται και με συσκευές iOS!

    H Sony αναμένεται στις 4 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την ανακοίνωση του Xperia i1 να ανακοινώσει δύο τύπους Lens Camera, την DSC-QX10 και DSC-QX100, οι οποίες ενσωματώνουν τον δικό τους αισθητήρα 18 Megapixels, και επεξεργαστή εικόνας BIONZ, καθώς και τις δικές τους υποδοχές microSD! Θα υποστηρίζεται optical zoom 10X και βεβαίως φέρουν οπτικά μέρη G Lens της Sony.

    Sony Lens Camera3

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles