20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα πρώτα ασύρματα ακουστικά με ψηφιακό ήχο surround 9,1 καναλιών στον κόσμο

    • Υψηλής ποιότητας ήχος surround σε φορμά HD που υποστηρίζεται μέσω σύνδεσης HDMI
    • Ποικιλία εξελιγμένων εφέ (Cinema, Game, Voice) για αυθεντικό ήχο και μια εμπειρία ψυχαγωγίας που καθηλώνει

     

     [Δ.Τ.]

    sony mdr

    Απολαύστε την εμπειρία του κινηματογραφικού ήχου αποκλειστικά για εσάς, στην άνεση του σπιτιού σας, με τα MDR-HW700DS, τα νέα ασύρματα ακουστικά ψηφιακού ήχου surround από τη Sony. Εκρηκτικός ήχος surround από τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στον κόσμο με ψηφιακό ήχο 9,1 καναλιών. Αυτό που προσθέτει επιπλέον βάθος στα ακουστικά είναι μια σειρά από ηχητικά εφέ, που σας επιτρέπουν να βελτιώνετε την ποιότητα ακρόασης των ταινιών, των παιχνιδιών, των ειδήσεων και των εκπομπών. Η νέα λειτουργία Cinema, η οποία δημιουργήθηκε με την εξειδικευμένη εμπειρία του βραβευμένου με Όσκαρ, Tom McCarthy, Supervising Sound Editor της Sony Pictures Entertainment, αναπαράγει την αίσθηση της κινηματογραφικής αίθουσας. Μπορείτε να απολαύσετε λεπτομερή, μη συμπιεσμένο ήχο surround πολλαπλών καναλιών, εξαιρετικής ποιότητας, μέσω της ασύρματης μετάδοσης, η οποία εξαλείφει το θόρυβο και τις παρεμβολές από άλλες συσκευές μέσα στο σπίτι.

    Η αποκλειστική τεχνολογία Virtualphones Technology (VPT),[i] της Sony, αναπαράγει το soundstage των πολυκάναλων ηχείων για να δημιουργήσει έναν ακουστικό χώρο με ραφιναρισμένο και αυθεντικό ήχο surround που σας καθηλώνει. Εκτός από το ηχείο surround 5,1 καναλιών, διαθέτει πίσω ηχεία surround (2 καναλιών) και ηχεία front-high (2 καναλιών) για ήχο surround 9,1 καναλιών, ο οποίος αποδίδει μια ρεαλιστική και εκφραστική ακουστική εμπειρία, η οποία σας περιβάλλει με κατευθύνσεις τριών διαστάσεων, ώστε να νιώθετε σαν να περνάτε στην εικονική πραγματικότητα, από το σπίτι σας.

    Νέο DSP

    Η σύνδεση HDMI[ii] υποστηρίζει ποιότητα ήχου χωρίς υποβάθμιση, από μη συμπιεσμένη μετάδοση. Η σύνδεση διπλής μπάντας 2,4GHz και 5GHz επιτρέπει την ομαλή ασύρματη μετάδοση και σας χαρίζει ελευθερία κινήσεων, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου.

    Οι διαθέσιμες βελτιωμένες λειτουργίες εφέ Cinema, Game και Voice, παρέχουν εντελώς νέες και συγκλονιστικές δυνατότητες απόλαυσης μιας ρεαλιστικής εμπειρίας ψυχαγωγίας. Η λειτουργία Cinema δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Sony Pictures Entertainment και του βραβευμένου με Όσκαρ, Supervising Sound Editor, Tom McCarthy[iii]. Αυτή η λειτουργία προσφέρει αυθεντικό κινηματογραφικό ήχο και εικονικό ήχο arena, βάσει της ανάλυσης των αναγνωρισμένων σταδίων μιξαρίσματος, που ακολουθούνται στην παραγωγή μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών. Η ειδική λειτουργία Game, η οποία δημιουργήθηκε για οπαδούς του gaming, αναπαράγει ένα ακριβές ηχητικό πεδίο, που αναπτύχθηκε χάρη στην εμπειρία των μηχανικών ήχου της Sony Computer Entertainment Inc., και συνδυάζει τον πολυεπίπεδο ήχο των παιχνιδιών με καθαρό voice audio, για να σας προσφέρει μεγαλύτερη ένταση. Με αυτήν τη λειτουργία, το gaming παίρνει άλλες διαστάσεις και ζωντανεύει μέσα από την παραμετροποίηση ήχου και την εξισορροπημένη απόδοση των δεξιών και αριστερών καναλιών. Η λειτουργία εφέ Voice βελτιώνει την καθαρότητα του λόγου και κάνει την παρακολούθηση των τηλεοπτικών εκπομπών πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

    Τα MDR-HW700DS δεν είναι απλά  αισθητικά όμορφα, αλλά και απολαυστικά για τα αυτιά σας, αφού κατασκευάστηκαν για να προσφέρουν άνεση όση ώρα κι αν τα φοράτε, χάρη στα πολυτελή μαξιλαράκια αυτιών, που διαθέτουν και απαλύνουν την πίεση. Οι μονάδες οδήγησης 50 χλστ. παρέχουν βαθιά μπάσα και εντυπωσιακή ισχύ ήχου. Με μπαταρία που διαρκεί μέχρι 12 ώρες και γρήγορη επαναφόρτιση, δεν θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα ακόμα και αν θέλετε να τα χρησιμοποιείτε διαρκώς. Και όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά βρίσκονται μέσα σε ένα πολυτελές και όμορφο design. Τα ακουστικά έχουν μια μοναδική συμβατότητα με την τεχνολογία 4K. Με τα MDR-HW700DS, το περιεχόμενο βίντεο 4K[iv] μπορεί να διέρχεται με την αρχική του ποιότητα μέσα από μια τηλεόραση 4K ή έναν βιντεοπροβολέα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε την απόλυτη ποιότητα 4K, όσο το ακούτε μέσω των ασύρματων ακουστικών ψηφιακού ήχου surround.

    Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών οικιακής ψυχαγωγίας της Sony έχει να προσφέρει μια λύση για τον καθένα: τα MDR-HW300K, με την ψηφιακή ασύρματη μετάδοση χωρίς συμπίεση, αλλά και τα MDR-RF811RK, που είναι ασύρματα ακουστικά για αρχαρίους με διάρκεια ζωής της μπαταρίας 28 ωρών.

    Τα νέα ασύρματα ακουστικά MDR-HW700DS, MDR-HW300K και MDR-RF811RK, από τη Sony, είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2014.



    [i] Η τεχνολογία VPT (τεχνολογία εικονικού ήχου surround) ανήκει στη Sony και παρέχει στους ακροατές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν «ζωντανό» ήχο surround που μοιάζει με τον κινηματογραφικό.

    [ii] Πηγή ήχου υψηλής ποιότητας χωρίς συμπίεση με μέγιστο ρυθμό 192kHz/24bit

    [iii] Βραβείο Όσκαρ στην Κατηγορία ήχου «Sound Editing» (1992) για την ταινία Dracula του Bram Stokers.

    [iv] Επιτρέπει να περνάει το επόμενο σήμα, 3840×2160p 29.97/30Hz、3840×2160p 25Hz、3840×2160p 23.98/24Hz、4096×2160p 23.98/24Hz.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles