15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony PlayStation 5: Δείτε το πρώτο επίσημο teardown video του!

    Βρισκόμαστε μια ανάσα από το μεγάλο launch των κονσολών νέας γενιάς και πολλοί ήταν οι gamers που το είχαν παράπονο για να δουν το PlayStation 5, στις real-size διαστάσεις του! Ε λοιπόν, τέλος στην αγωνία και στους διάφορους υπολογισμούς, καθώς η Sony κυκλοφόρησε το επίσημο teardown video της νέας της κονσόλας.

    Ο Masayasu Ito, EVP hardware Engineering and Operation της Sony, ανέλαβε να μας ξεναγήσει στον «εσωτερικό κόσμο» του PS5, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από το video που ακολουθεί είναι πραγματικά τεράστιο! Σύμφωνα με το official PlayStation blog, τα πρώτα concept designs του PlayStation 5 έκανα την εμφάνιση τους μέσα στο 2015 και έκτοτε η Sony χρειάστηκε 5 ολόκληρα χρόνια για να καταλήξει στο τελικό σχεδιασμό της νέας της κονσόλας. Όπως θα διαπιστώσετε και στο teardown video, κάθε εκατοστό του PS5 διαθέτει μπόλικη αγάπη και φροντίδα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τεράστιο cooling system, το οποίο αποτελεί έναν συνδυασμό ενεργητικής και παθητικής ψύξης (ο ανεμιστήρας είναι πραγματικά… αθόρυβος). Επιπλέον, από το εν λόγω video έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την CPU της νέας κονσόλας, αλλά και όλες τις external port του. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα και ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το video από μόνο του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles