19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony ανακοινώνει νέες ενημερώσεις στις φωτογραφικές μηχανές-φακούς QX

    DSC-QX100_Lifestyle_01_Xperia-Z_EXP201412E-1200

    Χάρη στις πληροφορίες που έδωσαν οι πελάτες της Sony, οι οποίοι ανακάλυψαν το θαυμαστό νέο κόσμο της φωτογραφίας με τις φωτογραφικές μηχανές-φακούς QX, οι χρήστες των QX100 και QX10 θα επωφεληθούν από μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών.

    Η QX100 παρέχει, πλέον, τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με τη λειτουργία Shutter Priority δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο στην ταχύτητα κλείστρου (βήμα 1/3 EV από 30” – 1/2000) για να προσαρμόζεται με το δικό σας στυλ φωτογράφισης, είτε απαθανατίζετε στο χιλιοδευτερόλεπτο την κίνηση ενός ζώου, είτε θέλετε να επεκτείνετε το μήκος έκθεσης, για πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες. Οι χρήστες της QX100 μπορούν να απολαμβάνουν το μεγάλο εύρος των ρυθμίσεων ISO που είναι, τώρα πια, επιλέξιμες από το χρήστη. Στις λειτουργίες Programmable Auto, Aperture Priority και Shutter Priority, το εύρος ISO έχει επεκταθεί ώστε να καλύπτει ISO160 έως ISO12800[i], με άλλα λόγια, η ήδη εντυπωσιακή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό της QX100 έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Εν τέλει, οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γυρίζουν βίντεο σε Full HD (1920 x 1080 στα 30p) όταν εγγράφουν σε αρχεία MP4[ii], ώστε να συλλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια και να παρουσιάζουν εκθαμβωτικές εικόνες, όταν θα τις αναπαράγουν σε τηλεόραση HD.

    Με τη φωτογραφική μηχανή-φακό QX10 απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία, χάρη στις ρυθμίσεις ISO που μπορείτε να επιλέξετε από τη λειτουργία Program Auto σε όλο το εκτεταμένο εύρος των ISO100-ISO3200[iii], αποκτώντας περισσότερο έλεγχο στο είδος των λήψεων που θέλετε να πετύχετε, καθώς και εργαλεία για να διασφαλίσετε ότι το φως στη φωτογραφία σας είναι όπως ακριβώς το θέλετε. Επιπλέον, με την εγγραφή βίντεο MP4 (1920 x 1080 στα 30p)ii υψηλής ποιότητας, η QX10 συνδυάζει εκπληκτικές φωτογραφίες και απόδοση βίντεο που συλλαμβάνουν όμορφα τη στιγμή, σε οποιαδήποτε περίσταση.

    Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση του υλικολογισμικού από την τοποθεσία http://www.sony.gr/, η λήψη είναι ήδη διαθέσιμη.

    Επιπλέον, η Sony εξακολουθεί να ενημερώνει και να βελτιώνει τη συνδεσιμότητα της διασύνδεσης QX, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών για μια αδιάλειπτη εμπειρία. Η φωτογραφική μηχανή-φακός QX σάς προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε λήψεις και να μεταβαίνετε στη λειτουργία προεπισκόπησης χωρίς να διακόπτετε τη σύνδεση Wi-Fi, ενώ ο χρόνος που χρειάζεται για να συνδεθείτε με Wi-Fi έχει μειωθεί στο μισό.

    Οι χρήστες tablet μπορούν να επωφεληθούν από ένα νέο προσάρτημα που τους δίνει τη δυνατότητα να συνδέουν τις φωτογραφικές μηχανές-φακούς QX απευθείας στις συσκευές τους, και να βγάζουν όμορφες φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες έχοντας τις QX100 και QX10 σε μια σταθερή θέση, κάτι που δεν είναι δυνατό με την ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή. Το νέο εξάρτημα SPA-TA1 συμπληρώνει το προσάρτημα για smartphone, που παρέχεται στη συσκευασία, και ταιριάζει με μια σειρά από tablets, ενώ ρυθμίζεται μεταξύ 75 χλστ. και 200 χλστ. (ύψος) και έχει βάθος μέχρι τα 13χλστ. Το προσάρτημα για tablet SPA-TA1 θα διατίθεται στην αγορά από τον Μάρτιο του 2014. Επιπλέον, οι κάτοχοι του νέου Xperia Z1 Compact μπορούν, επίσης, να αγοράσουν μια καινούργια θήκη προσαρτήματος για να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της λήψης με μια φωτογραφική μηχανή QX. Το νέο SPA-ACX4 θα είναι διαθέσιμο μέσα Μαρτίου.



    [i] Οι ρυθμίσεις ISO στη λειτουργία Program Auto και Aperture Priority δεν ήταν επιλέξιμες παλαιότερα και κάλυπταν το ISO16-3200.

    [ii] Η εγγραφή ταινίας MP4 γινόταν, παλαιότερα, σε 1440 x 1080 στα 30p

    [iii] Παλαιότερα δεν ήταν επιλέξιμη και κάλυπτε το ISO100-1600

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles