16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sony VAIO Duo 13. Νέος “αέρας” στα slider ultrabooks

    H Sony δεν τα κατάφερε και πολύ καλά με το slider Duo 11, τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα άκρως αναβαθμισμένο και μεγαλύτερο μοντέλο που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά. Και το όνομα αυτού, VAIO Duo 13, μία πρόταση που ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες στα πλαίσια της Computex 2013.

    Sony VAIO Duo 13

    Ένα νέο υβριδικό ultrabook, λοιπόν, με οθόνη που γλιστράει και μπορεί να μετατρέψει τη συσκευή σε μία μεγάλη ταμπλέτα.

    To VAIO Duo 13 είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι ανασχεδιασμένο με γνώμονα τη δημιουργία μίας πιο χρηστικής συσκευής. Έχει μειωθεί το bezel γύρω από την οθόνη για μεγιστοποίηση της εμπειρίας θέασης, διατηρώντας παρόμοιες διαστάσεις και βάρος με το “μικρότερο” VAIO Duo 11.

    Η συσκευή διαθέτει ακόμη θέση για ψηφιακό stylus, κάτι που απουσίαζε από τον προκάτοχό της. Το “παρών” δίνει επίσης IPS οθόνη με ανάλυση 1080p, ανθεκτική στις γρατσουνιές, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Triluminos της Sony που πρωτοχρησιμοποιήθηκε στις τηλεοράσεις BRAVIA. Επιπλέον, διαθέτει την X-Reality processing engine που έχουμε γνωρίσει σε κάποια Xperia Smartphones.

    Στο VAIO Duo 13 θα βρείτε ακόμη οπίσθια κάμερα 8MPixels με αισθητήρα Exmor RS, εμπρόσθια web cam που τραβάει video στα 1080p, ενώ υποστηρίζει ακόμη NFC -και LTE προαιρετικά- και διαθέτει τους νέους “Haswell” επεξεργαστές της Intel. Η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως 10 ώρες χάρη στην τεχνολογία Active Sleep της Sony, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει, τουλάχιστον στην Αμερική, στις 9 Ιουνίου σε λευκό και μαύρο και τιμή που θα προσεγγίζει τα 1400 δολάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles