21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia Ear: Αυτό το concept υπόσχεται ακουστικά που επιτρέπουν στο χρήστη να ακούει ταυτόχρονα το εξωτερικό περιβάλλον

    Στην MWC 2016 η Sony είχε αποκαλύψει τα Xperia Ear, τα γνωστά ασύρματα ακουστικά. Όμως στη φετινή έκθεση, η εταιρεία ανακοινώνει μια τεχνολογικά προηγμένη έκδοση τους εξοπλισμένη με ψηφιακή βοηθό. Προς το παρόν, η εταιρεία χαρακτηρίζει τα νέα gadget ως «Xperia Ear Open-style Concept», καθώς προς το παρόν αποτελεί ένα concept.

    Καταγραφή

    Η νέα έκδοση των Xperia Ear χρησιμοποιεί την τεχνολογία «open-ear» audio της Sony και επιτρέπουν τον ήχο του εξωτερικού περιβάλλοντος να εισέρχεται στο αυτί, ενώ τα χρησιμοποιείτε. Αυτό ίσως να μην ακούγεται καλή ιδέα, αλλά το χαρακτηριστικό θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορείτε να ακούτε τους συναδέλφους σας κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής της μουσικής ή να φανεί χρήσιμο σε πολλές άλλες καθημερινές πρακτικές εφαρμογές. Συγκεκριμένες πληροφορίες, ως προς τα εσωτερικά τεχνικά χαρακτηριστικά των ακουστικών δεν έχουμε προς το παρόν.

    newsp1010102640-1

    Το ηχείο του ακουστικού είναι κυκλικό με ένα ειδικό άνοιγμα που επιτρέπει την είσοδο του ήχου του εξωτερικού περιβάλλοντος. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα μπορεί να στέκεται στο αυτί, ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι η περιοχή ελέγχου του earpud βρίσκεται σε εκείνο το μέρος του ακουστικού που εισέρχεται σε κάποιο βαθμό πίσω από το αυτί σας, ενώ το φοράτε. Φυσικά, τα νέα ακουστικά έρχονται με τη βοηθό Sony Agent.

    newsp1010108640-1

    Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό, γνωστό ως «Anytime Talk» που θα καταφθάσει σε ήδη υπάρχουσες συσκευές Xperia Ear στην αγορά. Το εργαλείο αυτό θα σας επιτρέψει τη διενέργεια ομαδικών συζητήσεων με μια απλή πίεση ενός πλήκτρου ή με την μετακίνηση του κεφαλιού σας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξετε στη λίστα επαφών σας.

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην έκθεση MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles