22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact. Τα ανανεωμένα σχεδιαστικά Xperia μόλις ανακοινώθηκαν (hands-on photos)

    Η Sony Mobile δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις παρουσιάσεις νέων smartphones φέτος στη Βαρκελώνη, επιλέγοντας το MWC 2018 για τα εγκαίνια της νέας σειράς ναυαρχίδων Xperia, που έρχονται με ανανεωμένο σχεδιασμό και σημαντικές βελτιώσεις σε τομείς όπως η οθόνη, η κάμερα και η ακουστική τους. Έτσι, μας συστήνει τα Sony Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact, δύο προτάσεις για το “υψηλότερο σκαλί” της αγοράς.

    Sony Xperia XZ2
    Sony Xperia XZ2

    Πρόκειται για δύο μοντέλα που “υιοθετούν” το νέο σχεδιαστικό αποτύπωμα (“Ambient Flow” design) της εταιρείας, με γυάλινη, τρισδιάστατη, λεία επιφάνεια και συνολικά αίσθηση απαράμιλλης κομψότητας. Τα bezels έχουν μικρύνει σημαντικά σε σχέση με προγενέστερα μοντέλα της οικογένειας Xperia, ενώ η οθόνη έχει πλέον αναλογία 18:9.

    Sony Xperia XZ2
    Sony Xperia XZ2

    Το μεγαλύτερο από τα δύο μοντέλα Sony Xperia XZ2, έρχεται με μία νέα Extended Display 5,7 ιντσών HDR Full HD+ με αναλογία 18:9, ενώ το μικρότερο Sony Xperia XZ2 Compact είναι μία πρόταση με Extended Display 5 ιντσών HDR Full HD+ με αναλογία 18:9.

    Sony Xperia XZ2 Compact
    Sony Xperia XZ2 Compact

    Και οι δύο κορυφαίες προτάσεις ενσωματώνουν το νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 845 και επιδόσεις ταχύτητας λήψης δεδομένων Gigabit LTE. Έρχονται με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Sony Xperia XZ2 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3.180mAh και το Xperia XZ2 Compact χωρητικότητας 2.870mAh. Η μπαταρία έρχεται με υποστήριξη Smart Stamina, STAMINA mode και επιπλέον Battery Care και τεχνολογίας Qnovo Adaptive Charging, ενώ να σημειώσουμε ότι το Xperia XZ2 υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

    Xperia_XZ2_Liquid Silver_Group
    Sony Xperia XZ2 Compact

    Η κάμερα Motion Eye των νέων Xperia ανάλυσης 19MP διαθέτει πλέον την πρώτη παγκοσμίως λειτουργία 4K HDR για βιντεοσκόπηση σε smartphone, καθώς και τη λειτουργία λήψης video Full HD σε super slow motion με 960 καρέ το δευτερόλεπτο. Διαθέσιμη είναι και selfie camera ανάλυσης 5MP, ενώ το “παρών” δίνει η εφαρμογή 3D Creator για ανάρτηση στα Social Media.

    Την τέλεια ακουστική των νέων συσκευών εξασφαλίζουν τα δυνατά στερεοφωνικά ηχεία και το ολοκαίνουριο σύστημα δυναμικής δόνησης (Dynamic Vibration System). Συναντάμε ακόμη πιστοποίηση IP65/68, οπίσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ταχύτητες σύνδεσης έως 1.2Gbps με τη δυνατότητα Gigabit LTE

    Sony Xperia Ear Duo Gold Charge Case
    Sony Xperia Ear Duo Gold Charge Case

    Στην πλούσια γκάμα των αξεσουάρ των νέων Sony Xperia συμπεριλαμβάνονται θήκες Style Cover Touch και Style Cover Stand σε αντίστοιχα χρώματα για τα δύο μοντέλα, αξεσουάρ φόρτισης τύπου θήκης Wireless Charging Dock (φορτιστής Quick Charger UCH12W), νέο σετ ακουστικών 2-way style USB Audio & Bluetooth (SDH90C) και τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά τύπου open-ear, Xperia Ear Duo.

    Sony Xperia XZ2 Compact
    Sony Xperia XZ2 Compact

    Τα Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως από το Μάρτιο με Android 8.0 Oreo.

    Δείτε hands-on photos των Sony Xperia XZ2 και XZ2 Compact

    Sony Xperia XZ2

    Sony-Xperia-XZ2-1-digitallife-gr

    Sony-Xperia-XZ2-2-digitallife-gr

    Sony-Xperia-XZ2-3-digitallife-gr

    Sony-Xperia-XZ2-4-digitallife-gr

    Sony Xperia XZ2 Compact

    Sony-Xperia-XZ2-Compact-1-digitallife-gr

    Sony-Xperia-XZ2-Compact-2-digitallife-gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles