22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Sony Xperia Z4 Τablet διαρρέει, μία ανάσα πριν το MWC!

    Βρισκόμαστε στον πυρετό του MWC 2015, καθώς λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ανοίξουν οι πύλες της μεγαλύτερης γιορτής στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας. Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, όπως επίσης και οι διαρροές, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας η Sony στο πλαίσιο του MWC αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia Z4 Tablet!

    Sonys-Xperia-Z4-Tablet

    Το Xperia Z4 Tablet αποκαλύφθηκε ουσιαστικά κατά λάθος, καθώς ανέβηκε στην επίσημη Xperia Lounge application που φιλοξενείται στα περισσότερα Xperia phones! Φυσικά, το λάθος έγινε αμέσως αντιληπτό, για αυτό και το ενημερωτικό post κατέβηκε άμεσα, όμως τα «τζιμάνια» στο XperiaBlog κατάφεραν να σώσουν ορισμένα screenshots του νέου tablet. To Xperia Z4 Tablet αναμένεται να είναι εξαιρετικά λεπτό, με display ποιότητας (ανάλυση 1440×2560 pixels), ενώ σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην διαρροή θα βασίζεται σε έναν ultra γρήγορο επεξεργαστή (το πιθανότερο είναι να δούμε στην καρδιά του Z4 tablet έναν 64-bit octa-core Snapdragon 810). Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs της συσκευής, οι φήμες έκαναν λόγο στο παρελθόν για οθόνη 10.1 ιντσών, 4GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο (ο οποίος θα είναι επεκτάσιμος), Android Lollipop, ενώ δεν θα λείπουν και τα water resistant features.

    Xperia-Z4-Tablet-screenshot_0

    Το πιθανότερο είναι ότι το Xperia Z4 Tablet θα ντεμπουτάρει στην δεύτερη μέρα του MWC, αν και αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι γιατί η Sony θα ανακοινώσει πρώτα ένα tablet και δεν θα προβεί στην αποκάλυψη της ναυαρχίδας της Ζ4, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Όπως και να ‘χει, λίγα 24ωρά έμειναν, οπότε σε λίγο καιρό θα σας ενημερώσουμε πλήρως και με περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο high-end tablet της Sony!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles